Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

xYz

Medlem
 • Antal inlägg

  712
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag respekterar de som respekterar mig, att folk försöker lägga ord i munnen på mig och spyr galla när jag lägger ett förslag är ju sanslöst och bara ett bevis på hur långt degenereringen av eforum har gått. Snart kan man inte skilja detta forum från lunarstorm eller annat valfritt fjortis tillhåll. Och du Anp talar tydligen för alla även du när du säger att de flesta inte håller med mig, hade du en handuppräckning nyss eller ?
 2. Blekis, du bevisar ju bara min poäng.
 3. Har jag sagt något annat ? Lägg inte ord i min mun och påstå att jag sagt något jag inte sagt. Är ni grälsjuka allihopa här eller ?
 4. Suck, ytterligare ett troll som bara är ute efter att mucka i varje tråd han kommer åt.
 5. Jag sitter med en Raptor och den är underbar :-) Skulle vara ännu bättre naturligtvis att ha två st i en RAID konfiguration.
 6. Nej, det finns det isåfall "bättre" forum för om man vill ha diversifiering, eforum är unikt för att det har tyngdpunkten på IT och teknik och lyckats hålla en väldigt hög kvalité jämfört med de flesta andra forum som ofta spårar ut totalt.
 7. Ja, eller så kan ju ni sluta att lusa ned forumet med massa skit ? Det är en bättre idé än att jag ska behöva undvika eforum. Kan man få höra lite vettiga människors åsikt och inte bara de som tycks finna nöje i att skriva inlägg i trådar som "Tinitus". Jag har gärna en omröstning, jag tycker eforums styrka är just IT relaterade forum vilket även står är tyngdpunkten, varför ska man ha massa forum där diskussioner bara spårar ur till skit som ingen vill läsa ? Det finns gott om fjortis forum ni kan gå till, eforum ska ni inte förstöra.
 8. Skippa "öppet forum", "datorkrig" och "avreagera dig" dessa forum drar bara ned kvalitén på eforum ! [inlägget ändrat 2003-05-07 17:51:55 av xYz]
 9. Varför mata trollen ? Tror ni denna tråd någonsin kommer sluta eller får ni ut något vettigt av det ? Tycker alla i denna tråd ska hitta ett mer lämpligt forum som passar kvalitén på inläggen. Börjar bli för mycket sådana här trådar på eforum, har eforum blivit det nya fjortis stället ? Jag har tidigare sagt att jag tycker öppet forum ska skippas för att hålla uppe kvalitén här, denna tråd visar med all önskvärd tydlighet varför.
 10. Mailen ska gå ut, du har ju intsällningar för hur länge den ska vänta innan den prövar igen. De blir nog skickade inom 24 timmar åtminstone.
 11. Svårt att veta, troligen server maskinen. Har du tillgång till andra DNS servrar kan du pröva med: nslookup www.yahoo.com ns.annandns.tld Dvs specifiera dns servern du vill använda.
 12. Listas några DNS servrar om du gör ipconfig /all ? Det lustiga att du är inte ensam om just detta problem, det har varit en eller två peroner de senaste två veckorna här på forumet med samma problem: //eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=436326#436339 Börjar fundera på någon patch som kan ställt till det eller något mer elakt. Försök ta reda på vad som kan ha instalelrats eller ändrats.
 13. Testa om du kan surfa ut med IE på den maskinen, eller åtmistone testa pinga någon server för att avgöra om det är ett allmänt DNS problem. Kolla DNS inställningarna genom att skriva ipconfig /all Kolla att du släpper ut trafik på port 53 TCP och UDP för dns uppslagningar. Ta reda på vad som ändrats det senaste dygnet, någon måste gjort något, installerat något, ändrat konfiguration någonstans. Har ni tex automatiska uppdateringar påslagen ? Har något blivit installerat ?
 14. Jag tror vi har en ny kandidat för knäppaste tråd på eforum.
 15. Det kan ju visserligen ligga i queue ett tag om den av nån anledning inte kan kontakta mottagar servern på första försöket. Kolla i eventloggen om det står något där, verkar ju vara SMTP servicen.
×
×
 • Skapa nytt...