Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sallah2

Medlem
  • Antal inlägg

    214
  • Gick med

  • Senaste besök

    Aldrig
  1. Det gäller bara kamerna... har provat med mp3 spelare och det har fungerat! Gigabyte 81EXP moderkortet...
  2. JA som rubriken säger.. När jag kopplar in min CANON IXUS 65 via usb till datorn så låser sig datorn? Vad kan det bero på? Det är en p4 3 ghz 512 ram Windows xp sp2 Någon som har några tips??
  3. Sallah2

    problem med ljud

    Tjena. formaterade just för en stund sedan datorn.. Började sen leta efter drivisar å dylik.. hade svårt att hitta till de inbyggda ljudkortet... hittade tillslut nått som fungerade.. men de konstiga är nu att det är bara ljud i den vänsta högtalare å i subben.. inte i den högra? Har detta något att göra med drivrutinerna eller äre högtalaren som kruppar? Moderkortsnamn MSI KT3 Ultra2 (MS-6380E) North Bridge VIA VT8367 Apollo KT333 South Bridge VIA VT8233/8235 Ljudkortstyp VIA 8233/8235/8237 Codec namn Avance Logic ALC650 Nå vad tror folket?
  4. Som rubriken lyder.. Vad ska jag göra för att få allt av hårddisken? I partition magic så står det att disken har format: Dynamic disc ? ?? Och det går heller inte att dela upp disken?
  5. Tja.. har installerat alla prog å dylik.. men då när jag ska synkronisera till mobilen så står de först: Ansluter till telefonen..... sek : räknar... sen så ploppar de upp: Initera anslutning till LG Desktop Synkronisering misslyckades Det gick inte att ansluta till mobiltelefonen Kontrollera COM-porten och anslut i viloläge Tid:00:04 sek Vad ska jag göra???? Någon?
  6. Har inge virus.. å använder inte msn Nå mer förslag plz hur får man bort kanske vore ett bra tips?
  7. Tjänsten Messenger ploppar upp å säger att det är nå fel i registret på burken min.. eh? Å säger typ att jag ska gå in på fixed-pc.com för att fixa problemet?! Vad äre för bull? Någon som vet något???? /Sallah
  8. okejokej... Men hur ska jag lösa problemet så att min dator fungerar felfritt! För nu har jag dragit ur allt förutom de man måste använda... så jag har bara primära hdn... o då verkar de fungera bättre Men så ska de ju inte vara! När d blir fel så blire: Datorn piper till, sedan lyser HDD led.. sedan efter nån sek så fryser sig skrämen, kan inte göra något... inte ens röra musen. Ibland så kommer d tillbaka liv i skrämen å ibland måste man reboota på en gång. Vad fasen är felet? Då kollar jag i systemloggen (loggboken) Där står det: FEL i källa "disk" och "atapi" i disk står d; Drivrutinen hittade ett styrenhetsfel på \Device\Harddisk1\D. å i atapi; Enheten \Device\Ide\IdePort0 är ännu inte klar för åtkomst. Vad är felet? Jag håller på att bli tokig, det kan inte vara så att HDN är sönder för jag har istortsett precis bytt!! Så jag tror att moderkortet är "paj" ? men hur kan man felsöka moderkortet? Kom med tips snälla!
  9. Har testat det nu, så jag väntar bara på att datorn ska freeza nu.. Datorn blir mycket segare i PIO läge? vad är PIO? Vad är skillnanden ? Nå annat tips på vad som kan vara fel ? Ibland får jag detta FEL å loggboken också.. "Drivrutinen hittade ett styrenhetsfel på \Device\Harddisk1\D. Har felsökt båda hds med seagatetools å inga fel.. Hur kan man felsöka moderkortet? Abit KD7 Kt400
  10. Igen å igen... Ibland så hör man ett "pip" från datorn å några sek senare så fryser sig hela datorn, men den kommer tillbaka sen igen,... å sen kan frysen komma igen... När jag kollar i loggboken så står det : FEL i källa "atapi" "Enheten \Device\Ide\IdePort0 har inte svarat inom den angivna tidsgränsen Vad fan äre för fel ? Har haft såhär jätte länge nu, har bytt hds men felet fortsätter ju att återkomma, är det moderkortet ? Datorn: AMD xp 2600+ Abit KD7 Kt400 512 DDR Radeon 9700pro 2st HDD seagate 120gb
  11. Helt korrekt.. jag löste problemet. Det var så att Norton "sparade" alla borttagna filer.. därför tog de upp så mycket space.. bara att rensa norton filerna...
  12. Jag har en seagate 120gb och har delat upp den på 2 den ena på: 14gb och andra: 97 gb men nu är det så att på den med 97gb har jag inget på! Den är helt tom! Men endå så står det att den har "Ledigt utrymme" 83,0gb ?! Hur fasen är det möjligt??? Jag har inget på denna partitionen.. nada! Förstår inte hur det kan ba vara 13gb borta sådär?!?!?
  13. Nix. inga frågetecken där inte... har allt ?! Fler tips?? Hur felsöker man moderkortet?
  14. Hejsan! Vad är de för fel på datorn min? ibland så blir de freeze sen så kommer den tebax.. å då måste man reboota för att den ska funka normalt... Jag har kollat i Loggboken/system där står de: TYP: Källa: Beskrivning: Fel atapi Enheten \Device\Ide\IdePort0 har inom tidgränsen Fel Disk Drivrutinen hittade ett styrenhetsfel på \Device\Harddisk1\D ???? Vad äre som är fel? Jag har felsökt disken med seagate tools och den har inget fel.. Jag har haft felet länge.. och jag felsökte först min primära disk (seagate 80gb) den var de fel på.. så jag köpte en ny disk och datorn har fungerat nu i några dagar men nu idag så dök "felet" upp igen... Datorn: Abit KD7 AMD xp 2600+ Radeon 9700pro Seagate 120gb primär Seagate 120gb sek (fel?) Har felsökt denna men inget fel! Och Harddisk1 är ju sekundära disk... Någon som har några tips?? Är det fel på moderkortet? Hur felsöker man det isåfall?
  15. Hejsan! Min familj sitter på en gammal Compaq. Compaq Presario 5736. P3 533mhz 128 ram moderkort ? compaq Hur som hellst, jag vill och måste uppgradera bios på denna eftersom det blir ofta fel på datorn när den är lite överbelastad.. och då om man läser i system logg så står de bios fel eller nått dylik... Jag har sökt runt på nätet men verkar inte hitta något... Säkert därför jag inte söker noga men ifall någon har tid och lust så hjälp gärna! Alltså jag söker efter Nyare BIOS till en Compaq!?!?
×
×
  • Skapa nytt...