Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MrB

Medlem
 • Antal inlägg

  1 003
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Du har inte ansvar för eventuellt slarv hos posten vare sig du skriver det eller inte och det vet tingsrätten så jag tycker inte du behöver nämna detta. Det blir lite onödigt svammel utanför ämnet att skylla på posten när det inte finns några bevis för att det har hamnat damm i fläkten hos posten, det får dig bara att låta mindre trovärdig.
 2. Jag skulle också testa att uppdatera drivrutinerna till nätverkskortet. Det skulle kunna vara dem som spökar, om inte så skadar det inte i alla fall.
 3. MrB

  Går detta?

  Det med Mac Mail reflekterade jag inte över. Men han verkar ju använda sin pst-fil i dag redan. Undrar hur han gör...
 4. Får jag gissa att det är ideologiskt med tanke på ditt nick
 5. MrB

  Går detta?

  Du borde väl kunna dela ut filen på dropbox?
 6. Så länge som gränssnittet är fulare än en plockad gås och omodernare än Tjernobyls fjärde reaktor kommer jag inte att använda det mer än i nödfall. Det gör liksom ont i ögonen när man startar det.
 7. Det verkar som att Avast skickade ut en felaktig uppdatering i går kväll. Inaktivera webskyddet så går det bättre.
 8. Har du funderat på att höra med någon av de större vaktbolagens larmcentraler? De håller koll på nattarbetande väktare och prickar av dem en gång i timmen eller så, får de inte kontakt vidtas åtgärder genom att kollegor eller polis skickas ut. De kan säkert erbjuda någon service som ni kommer överrens om. I sammanhanget tycker jag det är en solidare lösning än det du föreslår. Händer något vill man dessutom kanske ha hjälp snabbare än att vänta tills man skulle gått av passet.
 9. Hej Anjuna, Man får spela in ett samtal man själv är part i utan övriga parters kännedom. Detta gäller ljudband men inte digital media. http://hotpot.se/hsb-inspelning-av-samtal.htm
 10. Det var faktiskt en mycket kreativ lösning, men tyvärr blir det lite fel på fördelningen. Eftersom summan av de utslumpade talen kommer att ligga över 10 och ett enskilt värde i serien max kan vara 0,99 blir det maximala procentvärdet du kan uppnå alltid mindre än 0,09. Du ser även att lägre värden är mer representerade och att 0,09 inte förekommer. Summan av 30 slumptal mellan 0,00 och 0,09 måste även över tiden gå mot 1,5 och inte 1.
 11. Inte alls en lätt fråga skulle jag säga.
 12. Angående din sista kommentar om inloggningen så brukar det gå att logga in utan en domänkontrollant om användaren varit inloggad på den aktuella datorn tidigare. Dessutom tycker jag definitivt att du bör sätta upp en domänmiljö. Det är ju bara fördelar när det kommer till hantering av användarkonton och behörigheter till olika filer.
 13. Det beror på vad du menar med logga trafiken. Det går ju att se mängden trafik och att den går till en VPN-server. Det går däremot inte att se vad trafiken innehåller och vilka adresser du besöker. Om det inte finns övervakningsprogram i din dator dvs.
 14. Ligger datorerna som ansluter på internet eller på ditt interna nätverk?
 15. Har du provat att återställa skärmen till fabriksinställningarna?
×
×
 • Skapa nytt...