Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

JoXeR

Medlem
 • Antal inlägg

  70
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Alla har rättigheter att ändra lösenordet så det skall inte vara någon begränsning på den biten. när nedräkningen till utgången av lösenorde kommit ner till 0 så kan dom byta lösenordet. sorry att jag inte svarat på ett tag har varit bortrest.
 2. börjar med E00 och har .log som ändelse
 3. dom som exchage spottar ur sig som försvinner varje ggn man tar backup. måste göra lite koll bak i tiden. men jag vet inte med vad jag skall öppna loggarna med.
 4. Kan låta märkligt men vad öppnar jag dem med för program ?
 5. Nån som kan komma på något som skulle hjälpa ?
 6. lättaste är att göra det iom att du installerar på ett nytt OS. iallafall om det är XP eller win2k. då är det en del i installationen. mycket lätt och logisk. hoppas det hjälper.
 7. Ne skulle inte heller ta i den med tång. sitter fortfarande och trycker på mitt win2k. iofs för att jag e för lat för att installera om det. men också för att det rullar tillräckligt bra för att jag inte skall frispela.
 8. Finns tydligen ex att köpa i Malaysia. så det borde inte ta lång tid iannan vi har ett här. dock inte the real deal självklart
 9. Så då var arbetet klart. eftersom jag hade dynamiska diskar så kunde jag inte använda mig av volume manager till att expandera disken i Windows 2000 server. om man bortser från det så gick det utmärkt att uppgradera raid5:an genom att köra extend i compaqs disk config utilet. dock var man tvungen att uppgradera firmwaren på array controlern till den senaste, detsamma med disk config util programmet. samt SP4 installerat. hoppas att detta kan hjälpa andra när ni sitter upp någon natt och sliter ert hår. Gällde en compaq disk array 3200, win2ks,
 10. Som tänkt får alla upp frågan om att byta lösenord. Men när dom försöker så fungerar det inte. Klickar jag därimot i att användaren måste byta lösen så funkar det vips. någon som kan ge lite tips på vad jag kan ha missat. ?
 11. Nej nej. det e ju det jag inte vill har ju massa data på den nu. vill bara kunna öka disk utrymmet i den befintliga logiska enheten.
 12. en ett år gammal dator med win98 på ?!? hur som helst kolla vad det är för märke på disken. gå till tillverkarens hemsida kolla faq:en där och se om du kan luska ut något.
 13. Hej ! hoppas verkligen på ett svar till denna fråga. pga för lite utrymme på min raid 5 så har jag valt att lägga till en disk till. i arrayen så är disk tillaggd och uppsynkad. men i os:et så har jag inget extra utrymme. är en compaq. raid 5 med 3 disk + 1 spare, nu har jag laggt till ytterligare en disk dvs 4 + 1 spare. men hur gör jag för att få ytrymmet i os:et?? os = win2kas
 14. använder han sig av er mail eller har han egen ?? sitter han uppkopplad med VPN ?
 15. Vad finns det för info i de filerna ?? hur får jag backupen i Win2k att fungera mot exchangen ?! hoppas på ett snabbt svar /JoXeR
×
×
 • Skapa nytt...