Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Blindbock

Medlem
  • Antal inlägg

    500
  • Gick med

  • Senaste besök

  • Vunnit antal dagar

    1

Blindbock vann dagen: 17 november 2012

Blindbock hade det mest gillade innehållet!

Om Blindbock

  • Medlemstitel
    Flitig
  • Födelsedag 1960-04-30

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://jag.just.nu
  1. Köpte programmet Connectify Dispach http://www.connectify.me/dispatch/ och kan där ställa in vilket kort som jag ska ta Internet från eller, när det fungerar, köra alla tre ISP samtidigt och då få mer fart. Fast det med mer fart fungerar sådär men att med ett enkelt klick kunna ställa in vilket kort/ISP jag vill vara uppkopplad mot är värt de 700 kr programmet kostar.
  2. Lyfter denna gamla tråd. Jag har numera Windows 8 men det är samma som med XP/W7/Vista. Man tillåts inte välja vilkert kort man vill ska koppla upp sig till Internet om man inte sölar och håller på att ta bort eller lägga till gateway. Har själv två Internet och vill själv kunna välja vilket jag använder till olika saker. Samtidigt vill man ju komma åt Nasen med det andra kortet. Någon som hittat en lösning undaer alla dessa år?
  3. Fick pengarna tillbaka och rekomenderas att beställa igen genom Viasats egna hemsida.
  4. EDIT - Löst genom Viasats kundtjänst Tog ju erbjudandet om Viaplay 1 månad gratis, annars 79 kr. Vad blev räkningen: Jo 128.00 SEK. Blir att anmäla! Troligen massa redan förvalda val som man ska klicka ur. Hästhandel av lågt vattenmärke. Tack IDG Deals för att ni medverkar till detta!
  5. Hade Do not track plus som tillägg i Firefox och Chrome innan men fick problem med vissa forum-sidor. http://duckduckgo.com/ var det jag sökte och tackar för det tipset med ett plus.
  6. www.askmefast.com, www.askmefast.com, www.askmefast.com... Blir trött på att få detta skräp och liknande på 9 av 10 sökningar med Google. Hur är det med Bing och de andra, kan man ställa in att utesluta vissa domännamn i sök och hur gör man?
  7. Så hör ser det ut när jag till slut får igång det med Live usb. Inte alltid jag kommer så långt. Ok, går inte fixa med ALT CTRL F2 men hur gör man om man vill ha in drivisar i recovery mode? Inget vidare på terminalknackande. Hittade något i stil med:
  8. Testat mint Lisa och icke sa nicke. Även provat Fedora.
  9. Hur då? Får svart skärm och inte heller CTR ALT F2 fungerar. Och dubbel-gpu GTX 590 finns inte med i listan Ett tag trodde de på Ubuntuforum att det var någon hårddisk som trilskades men det hjälpte tyvärr inte att ta bort och prova med en åt gången. Lite synd det här men finns gott om hårdvara i en burk som inte kanske är kompatibel med Ubuntu. Puppy Live är det enda som jag lyckats starta upp. Men man är inte sämre än att man kan leva på hoppet att få till det en vacker sommardag.
  10. Det är inte 10.10 utan ännu äldre 9.04 och visst är den gammal. Så gammal att den inte supportas längre och det då inte går att få ner nvidias proprietära drivrutiner. Versioner över denna kan jag inte installera alls sedan jag bytte till ett Nvidia GTX 590. Så jag får köra med gamla 9.04 som nöd OS när jag måste köra Linux i annan miljö än WMVare.
  11. Kom på att man kunde flytta vilket fönster hur som helst med ALT F7. Tyvärr lirar inte Ubuntu 12 alls med Nvidia 590, inte ens om jag installerar det i windows. virtuellt i wm funkar. Så får köra med Ubuntu 10.10
  12. Har ju försökt få igång senaste Ubuntu men då får jag bara regnbågens färger på skärmen. Kan dock starta med Ubuntu 10.10 men inte installera. Det går bra tills jag kommer hit. Eftersom jag inte ser knapparna fortsätt (eller vad de heter eftersom jag aldrig ser dem) och att trycka ENTER härifrån inte går för då markeras något av valen. Finns det någon tangentkombinations man kan slå så installationen fortsätter? Blir dock inte bra längre fram när jag ska trycka på knappen advance och ändra vad bootloadern ska installeras. GPU = Nvidia GTX 590 2X1,5 GB RAM = Kingston HyperX DDR3 PC12800 1600MHz (8GB) Motherboard = AUS P7P55D (Quad-GPU CrossFireX Support!) CPU = Intel Core i7 860 LGA1156 (4 Cores 8 Threads Clock Speed 2.8 GHz Turbo 3.46 GHz) CPU Cooler = Noctua NH-U12P SE2 PSU = Corsair HX620W Intel X25-M 80GB SSD-Disk Skärmen är en 16:9 och i grafikinställningarna på Live-skivan går bara ställa 4:3
  13. Kör windows uppdate manuellt och utan KB2565063 så slipper jag köra återställning i felsäkert läge igen.
  14. Någon mer som har problem med uppdateringen KB2565063 http://support.microsoft.com/kb/2565063 Gammal uppdatering men som plötsligt vill till min dator med Windows update. Jag har inte installerat något spel på länge. Kör endast Steam och Origin så kan ju vara att något spel uppdaterats. Jo, föresten, installerade gamla Halo 2 för nostalgins skull (fortfarande full fart på Online i PC-versionen, vilket förvånade mig). Kan ju vara det?
×
×
  • Skapa nytt...