Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Martini_tr

Medlem
 • Antal inlägg

  31
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Martini_tr

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Göteborg
 1. Hej, Jag hade varit mycket tacksam om ni kunde hjälpa mig att översätta följande mening till latin. "Att uppleva musik är livets stora njutning" Det vore jättebra om ni kunde få in "sentio" som översättning för uppleva om det går och blir bra. /Martin
 2. Hej, Jag köpte för ett tag sedan en intel 630 P4 3.GHz processor. Den stöder hyper-threading och 64bit. Jag har nu märkt att enhetshanteraren visar 2st processorer installerade, skall det vara så eller är det nåt som har gått fel vid installationen av processorn? Tack på förhand! //Martin
 3. Vid ca 1 av 3 tillfällen när jag skall starta min dator så antingen låser den sig eller så som i dom flesta fallen så får jag en bluescreen. Meddelandet på bluescreenen säger antingen bad_system_config_info och har koden: stop 0x00000074, eller så står det driver_irql_not_less_or_equal och har koden stop 0x000000D1. Som jag förstått det så är det en drivrutin som är felaktig eller så är det en maskinvara som är felaktig. Mitt dilemma är nu att jag vet inte hur jag skall ta reda på vad det är som orsakar detta. Jag har kollat i enhetshanteraren, men där hittar jag inga konstigheter. Jag har även kört minnestest programmet windiag, men där visar det inte heller på några fel. Nån som kan hjälpa mig att hitta vad det är som orsakar denna bluescreen!?
 4. Jag är också ute efter ett sådant program... jag vill kunna sätta lösen på en mapp! ... jag vill inte skapa en ny användare till mig själv av flera orsaker. Finns det någon som känner till ett sådant här program?
 5. Finns det nån som sitter inne med lite information ang stadsnätet i göteborg. Jag är nyfiken på när och hur det kommer att byggas ut. Är mycket sugen på att få RIKTIGT bredband. Jag bor i stadsdelen Kallebäck.
 6. Okej... tack för rådet. Det verkar ju va en lösning. Nåt man bör tänka på innan man börjar "pilla" där. Har ej gjort det förut. Är det bara till att gå in och ta bort starten?
 7. Jag har efter lite strul med xp på min c: disk installerat xp på min d: partition. Jag har sen fixat xp på c: och undrar nu hur jag gör för att avinstallera xp på d: partitionen utan att förlora dom filer jag har på den disken. Jag har inte så mycket plats på min c: disk att jag kan flytta dom dit. Hur skall jag gå till väga?
 8. Min utforkare har knasat till sig ordentligt... när jag trycker på nån ikon i utforskaren, vilken som helst filmapp, lokal disk och den här datorn det spelar ingen roll så kommer sök fönstret upp istället för att ikonen i fråga öppnar t.ex. mappen. Jag blir tvungen att höger klicka och välja öppna för att den skall öppna sig... hur gör jag för att få tillbaka så grejorna öppnar sig när jag klickar på dom... otroligt irriterande... hjälp mig nån snälla...
 9. Jag har ett tangetbord med "USB kontakt". Mitt problem är att det plingar till i datorn som att jag kopplat ur en USB pryl och sen så fungerar inte mitt tangentbord längre... tar jag ut tangentbords-kontakten och sätter in den igen så fungerar det ibland igen... ibland måste jag starta om datorn. Vad kan det vara för fel!?
 10. Jag har windows XP. På något sätt har volymkontrollen och lägg till/ta bort program avinstallerats från min dator. Hur gör jag för att få tillbaka dom?
 11. Ja det verkar vara grafik kortets fläkt! Jag har ett GeForce Ti 4200 AGP8X... vet inte om det skulle va nåt speciellt kraftigt, tror inte det! Men den fläkten är inga problem att byta eller?
 12. Ja du bra fråga... kan inte sånt men den sitter fastskruvad på ett kretskort som sitter precis ovanför där pci-korten skall sitta!
 13. Ja du bra fråga... kan inte sånt men den sitter fastskruvad på ett kretskort som sitter precis ovanför där pci-korten skall sitta!
×
×
 • Skapa nytt...