Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sevve

Medlem
 • Antal inlägg

  66
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Men det går förmodligen inte öppnna worddokument med Open? Vad skiljer dom åt?
 2. Jag saknar word på min dator. Undrar nui hur jag ordnar det bäst. Jag vill ju inte köpa hela Office-paketet när jag bara ska använda word. Det går väl inte ladda hem på internet antar jag? Finns det sidor på internet som säljer bara word? I vilka prisklasser kan det röra sig om? tacksam för svar! //K!
 3. Vilken är den senaste versionen? Kan jag uppdatera min 6.0 på något sätt? Länk?
 4. Nån som har en rabattkod på cdon?
 5. Har köpt mer minne (256) till min Fujitsu Siemens men vet inte hur jag sätter in kortet. Datorn är från 2001 så jag vet inte om garantin gäller längre (hittar ju inte alla papper!) för det måste man väl kolla innan man öppnar upp datorn för den fortfarande ska gälla? Ska man ringa tillverkarna eller? Har inte ens numret till suporten.. jag är hopplös. Kan någon vänlig själ hjälp en hopplös datornolla?
 6. Men det borde hjälpa med mer minne va?
 7. ->Andes: Hur vet man vad man kan ta bort? Jag är helkass på sånt här... Vad är tex? avengine.exe (system) svchost.exe (lokal tjänst/network service/system) sevices.exe (system) Hur vet man vad allt är? Kan man kolla närmre?
 8. Behöver hjälp att få datorn "normal" igen. Den är så slö och fastnar så man måste starta om den ofta. När man skriver text så ligger den "efter". Jag har gjort en diskfragmentering, gjort uppdaterinar av XP, rensat en del program och massa låtar o bilder. Kört ad-aware o spybot, men dom hittar mest gator och cookies. varför är den så slö? diskutrymmet är gott. inga nya program. jag har alltså inte gjort något särskillt som kunnat orsaka slöheten. det är nog inte internet eftersom alla program är slöa. eller hel datorn oavsett vilket program man kör. jag är helkass på sånt här så det kan väl vara något simpelt?! vad kan jag göra?
 9. Jag har Panda Antivirus och det har den senaste tiden stoppat ett virus som jag tror heter W32 / Blaster. Det är i alla fall vad Panda säger att det heter. Vad är det för virus? Kan man får reda på vart det kommer ifrån.
 10. Jag har originalbilderna i jpeg, men har ett dåligt program som gör om bilden till svartvitt eller med sephia-filter och då sparas dom i bmg. Vad är lzw kompression?
 11. sevve

  Bmp till jpeg

  Kan man ändra en bmp-bild till jpeg? Om man vill framkalla digitala foton till papper så måste man ju nästan överallt ha bilden sparad i jepg-format...
 12. Jag har XP med 4 olika användare. På alla utom 1 konto så går det inte öppna Explorer. Så fort jag vill öppna upp explorer stängs fönstret ned igen. Vad kan det bero på? Och varför gäller det bara 3 av 4 konton tro? Jag installerad Adpurger och det är ungefär samtidigt som det som felet uppstod. Kan det ha något med det att göra?
 13. Jag lyckades få bort det med Spybot!
 14. jag får inte bort xupiter. men ad-aware hittade 299 filer! vad ska man göra för att få bort xupiter?
×
×
 • Skapa nytt...