Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jmull

Medlem
 • Antal inlägg

  173
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Den routern ska klara 10/100 på WAN, samt 54Mb på WLAN, så du ska kunna klara detta med befintlig router.
 2. Låter som att det är din HD som gått sönder helt enkelt, ta och ring HP support på 0771 303030 så kan dom guida dig vidare!
 3. Vet inga maskiner som inte har stöd för USB boot idag. Känns lite som att du kanske har fel prioriteringar fö, om du vill spela och leka kanske du ska köpa en egen maskin att labba med, så slipper skolan ta ansvar för den?!
 4. Jmull

  HP Skrivare

  Svaret är att du inte köpt dom i Europa, därför kan du heller inte använda dom i Europa. Patronerna har ett Chip som känner igen regionen du använder dom i, gentemot var dom är köpta. Detta gjort av HP för att slippa hålla lager i Asien på skrivare som bara sålts i Europa och tvärtom, samt att komma ifrån piratkopieringen av patroner osv.
 5. Varför inte tänka över vad det kostar att snåla in på backup, mot vad det kostar att förlora värdefull data? att backa till HD är väl "sådär", men sålänge du kan bygga upp en bra Raid-kejda med diskar, så har du viss del tryggad, men du kommer väl knapast kunna lagra 5 dagars olika backuper på diskar i brandsäkert skåp?! Vill du ha en ENKEL dum lösning, eller en som tryggar er datamiljö?!
 6. Jmull

  kolla

  Underbart! Vad är egentligen grundfrågan? Hahaha
 7. Du har dvs haft EN hårddisk med 2 partitioner? Sen tog du bort båda och formatterade om?!
 8. Personligen tycker jag Externa diskar är otroligt smidigt, enkelt att flytta mellan olika datorer/kompisar. Räknar iskallt med att du mest ska ha spel/film/whatever på den.
 9. Det kan lika gärna vara ett Virus som plockat bort en massa filer, likväl som hårdvarufel. Försök rädda ut den viktiga data du kan ha å den genom att tex boota på en Knoppix CD eller så.....
 10. Den fungerar i Sverige!
 11. Helt vanligt beteende - inget nytt. Bör även stå i villkoren på spelsidan om jag inte minns fel. Du blir oavsett inte lurad på pengar.
 12. Jmull

  HP Photosmart 3210

  Tjae...eftersom HP alltid fått bra kritik för skrivare , så tror jag inte denna är ngt bottennapp heller. Steget upp på annan skrivare kostar mer än det smakar - garanterat!
 13. Tjae...printa ut det i 2 exemplar, lägg det på lådan till berört företag med "mottagaren bettalar" på kuvertet. Dom får betala för sin egen reklam. vad kan bli bättre?
×
×
 • Skapa nytt...