Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

John Eriksson

Medlem
 • Antal inlägg

  655
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. jaha, ha bara ClarisWorks installerat och exportera den i RTF eller Word eller vad du nu ska ha. ta gärna RTF åxå, för det kan läsas av de flesta program.
 2. bra att du kasta ut OE!!! *hatar*
 3. när CDn finns på skrivbordet så låser MacOS utmatningsknappen. så ploppar inte CDn upp går den alltid att mata ut. Har hon testat att öppna skivverktyg och markera CDrommen och ta lägg tebax, eller montera (eller va det nu heter) ur menyn?
 4. vet inte svaret på din fråga, men du behöver inte köra in en hårddisk.
 5. det är väl inte bara porr på hotline heller! ladda ner gamla hederliga 123! det är svårt att hitta rätt servrar, men det går.
 6. installera om eller byt epostprogram.
 7. tja, Wälkommen till klubben http://www.apple.com/se klicka på store. ifall du inte vill/kan köpa över nätet kan du ju kolla upp hur mycket det kostar & sånt och kolla vart det finns en återförsäljare.
 8. det är många som ställt den frågat tidigare... och en del verkar funka. fråga dom i affärn där du köper dom ifall du kan lämna tebax skiten ifall du inte får det att passa...
 9. jag har inget svar på din fråga, men nån på MacNytts listor kanske kan hjälpa dig... gå in på www.macnytt.com och joina en nyhetslista, t.ex. MacOS. den är det mycket folk i.
 10. inte i alla Macar, men de flesta nya Macar, bl.a. din.
 11. extra program??? jag ställer bara in vilket epostprogram jag vill använda i installationsprogrammet Internet och så öppnas det när jag trycker på en länk! dessutom kan man ju ta copy link location... och trycka kommando-v i Eudora...
 12. det är kommando-ctrl-start, alt knappen behöver inte va med.
 13. i Netscapen kan det bero på att du har satt dit att du vill använda Internet Config, och då kan man inte ändra inställningarna som görs därifrån istället.
 14. annars kan jag skriva ett åt dig tror jag...
×
×
 • Skapa nytt...