Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

medialabs

Medlem
 • Antal inlägg

  92
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Det kan vara bra att titta i "Lägg till/ta bort program" och ta bort eventuella Search-program och andra program du INTE känner igen. För att sedan starta om i FELSÄKERT-läge och scanna av datorn med verktygen och ta bort eventuella spionprogram.
 2. Ladda ned ALLA tre och installa och scanna av datorn med hjälp av dem. Ad-Aware SE Personal edition http://www.lavasoft.de/software/adaware Microsoft Windows AntiSpyware (Beta) http://www.microsoft.com/athome/security/spyware/software/default.mspx Windows Malicious Software Removal Tool http://www.microsoft.com/sverige/security/protect/malwareremove.asp [inlägget ändrat 2005-05-08 22:59:04 av [OJJE]]
 3. Låter inte riktigt bra i mina öron att ha TVÅ antivirusprogram igång samtidigt. Detta bäddar ju i princip för problem och att systemresurser upptas och att det är en bra gro-grund för systemkonflikter. Vad jag oroar mig över är ju att om man har två olika antivirusprogram installerade så borde den andra känna av och tolka det som ett virus när det andra antivirusprogrammet scannar av hela datorn och går igenom viktiga systemfiler och antivirusprogrammens egna filer... OJJE, utvecklare (www.medialabs.se)
 4. Hej! Det är ALDRIG rekommenderat att använda sig utav två stycken brandväggar igång samtidigt. Detta kan skapa instabilitet i systemet och tar samtidigt upp onödiga resurser. Jag rekommenderar dig att använda Norman-brandväggen. Du har helt enkelt bättre kontroll. Men samtidigt har Microsoft utvecklat och tagit till sig av kritiken för din brandvägg som faktiskt fungerar riktigt bra om man inte har någon annan brandvägg installerad. OJJE, utvecklare (www.medialabs.se)
 5. Har du laddat ned rätt version av Google Toolbar, popup stopparen finns i den nya versionen
 6. Du behöver inte köpa dig en router till utan det räcker med en att du köper en switch och kopplar in den till en av portarna på routern och sedan koppla in dom nya datorerna till switchen,
 7. Annars så kan du ta en titt på min lilla guide för D-link DI-604, http://www.medialabs.se/d-link/ [inlägget ändrat 2003-09-13 13:36:17 av [OJJE]]
 8. På Dustin.se så säljer dom Palm Zire 71 för 2495 kr inkl moms. Ska själv köpa en sådan när jag får lön. Den har ju kamera också, och så har den fått bra kritik i media.
 9. Hej, annars så kan du testa mitt lilla program, du behöver inte installera filen utan den fungerar direkt, klicka sedan på knappen "Moderkort" så får du fram versionnr & tillverkare... (http://www2.medialabs.nu/klick.asp?id=1) (http://www.MediaLabs.nu)
 10. medialabs

  server :o)

  Hej, jag har sett cs servrar som har kört på PIII 500Mhz, 256 mb minne. och det har fungerat bra. Men det är alltid att ha en snabb processor och mycket minne. (http://www.MediaLabs.nu)
 11. Hej, vad är det för skärm du har? är det en platt skärm lr? (http://www.MediaLabs.nu)
 12. hej, Jag har själv en AMD athlton 2.0 ghz och jag behöver ingen chassifläkt, har bara nätaggrigat och sedan själva processor fläkten, min temperatur i dator ligger mellan 41-45 C på processor hela tiden, och runt 38-43 C på moderkortet, jag upplever inga bekymmer med kylningen, (http://www.MediaLabs.nu)
 13. hej, Du kan ju börja med att sätta din dator i DMZ så att du inte behöver sitta och öppna varje port, utan när du har satt din dator i DMZ så är den direkt kopplad till nätet.
×
×
 • Skapa nytt...