Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ktd

Medlem
 • Antal inlägg

  121
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Du kan också skriva aktivitetskontroll i spotlight (förstoringsglaset i övre högra hörn) och starta den. Då får du en mer lik aktivitetshanterare där du kan döda processer.
 2. Försöker skriva ut flera Exceldokument samtidigt. Jag markerar flera xls-filer i utforskaren och högerklickar och väljer skriv ut. Det funkar bra men bara första bladet i varje fil skrivs ut. Jag vill att alla blad i respektive fil ska skrivas ut. Nån vänlig själ som har en lösning på mitt problem?
 3. Tack! Jag gjorde ett macro istället. Men det vore skönt om Excel kunde öppna csv så på en gång utan att man gör ett enda manuellt ingrepp. Men det har funkat med macrot iaf.
 4. ktd

  Iteraktiv

  Kan man välja bort att Administratörer ska få logga in som dom vill? Jag vill hårdspeca konton (finns flera admin där inte alla ska komma in)...
 5. Fick igång det genom att köra wizarden. Men jag ställde in samma i wizarden som jag gjode manuellt... Det funkar nu iaf. Tack för infon iaf!
 6. Kan du skriva dins inställningar är du snäll? Har samma problem men får inte till det...
 7. Det har dom säkert. Dom kanske har fått för många klagomål för att våga "ljuga" igen...
 8. Den ska tydligen inte ens vara 55Mbps. 20Mbps är tydligen den verkliga throughputen på den... //eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=721756#737788 Min 3com verkar ha 32Mbps i verklig throughput nu när jag testat ett tag med olika filer... Ligger på runt 4MiB...
 9. Ju mer jag läser om den ju bättre verkar den. Jag har iof bara negativa erfarenheter av D-Link men nån gång måste ju även dom lyckas... En bild på througghputen... http://www.tomsnetworking.com/Reviews/images/scrnshots/dgl_4300/routing_thruput.png [inlägget ändrat 2005-12-02 22:53:56 av ktd]
 10. Fick 100/10 idag och min 3com klarar bara 27Mbit throughput så nu måste jag hitta nått annat... Kikar på en D-Link 4300. Nån som maxat throughputen i den? Köper den nog imorgon och lämnar tillbaka den om den inte håller vad den lovar...
 11. Har ett diagram där värden saknas ibland. Då försvinner sträcket mellan två punkter och det kan lösas med att kryssa i Inetrpolerat värde i Alternativ/Diagram men den är grå för mig. Dvs, jag kan inte välja Interpolerat värde... Nån som vet hur jag ska lösa så jag kan?
 12. Har en lika dan med Teila. Fick du igång det?
 13. När man öppnar en csvfil med dubbelklick från utforskaren ser den ut som skräp. Öppnar man först excel och därefter väljer att öppna en fil och väljer csvfilen startar en guide och man får till csvfieln snyggt. Går det inte att fixa så man kan dubbelklicka på en csv från utforskaren och uppnå samma resultat som när man öppnar innefrån excel?
 14. Hittade ett program för det som funkar AS bra! http://www.jiisoft.com/iemaximizer/index.asp
 15. Hittade ett program för det som funkar AS bra! http://www.jiisoft.com/iemaximizer/index.asp
×
×
 • Skapa nytt...