Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Najt

Medlem
 • Antal inlägg

  29
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Najt

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1963-04-20
 1. Någon som kan tipsa om ett bra och gratis program/webtjänst för att skicka ut nyhetsbrev i html-format? Testar just nu GroupMail: Free edition från Infacta men är inte helt nöjd.
 2. Hur skriver man formlerna i Excel för att beräkna nedanstående? 0 9 999 1,00% <formel för att beräkna ränta i kr> 10 000 14 999 2,00% <formel för att beräkna ränta i kr> 15 000 3,00% <formel för att beräkna ränta i kr> <Summa ränta i de tre intervallen>
 3. Najt

  Läsa tabell via VBA

  Hur gör man för att läsa innehållet i en tabell via VBA?
 4. Var kan man hitta en lista över fria news-servrar att plocka hem news ifrån? Företrädesvis i Sverige men annars varsom helst.
 5. Hur gör jag för att få ett värde från en ListBox som filtervärde till en fråga? Jag har en tabell med produktnummer som visas snyggt och fint in ListBoxen men nu vill jag att man ska kunna välja ett nummer i listan och sedan klicka på en kommandoknapp, därefter ska frågan startas och bara visa de produkter som har valt produktnummer.
 6. Jag är på jakt efter något (program eller script kanske) som kan hjälpa mig att automatiskt uppdatera en webbkamerabild (på www.trafiken.nu) och sedan spara ned bilden med valfritt tidsintervall, tex en gång per timme. Någon som har något förslag hur man kan lösa detta?
 7. Efter en installation och avinstallation av Longhorn Transformation pack försvann mitt val av "Start-menyn" under högerklick Start > Egenskaper > Start-menyn Kvar finns endast "Klassisk start-meny", den övre delen är tom. Någon som vet vad man kan göra för att få tillbaka detta val?
 8. Någon som har tips på något bra "brain storming" eller "thought manager" program? Inte något åt ritprogramhållet utan man ska kunna strukturera det som skrivs in på ett bra sätt.
 9. Jag behöver något utan begränsning i tiden...eller åtminstone med en tidsgräns på flera månader.
 10. Finns det någon som erbjuder gratis lagringsutrymme av låt oss säga 0-30 Mb data som man sedan kan låta en kompis komma åt på ett säkert sätt? Ingen annan utöver de jag bestämmer ska alltså ha behörighet.
 11. Du köper valfri trådlös router och kopplar in. Sedan behöver du ett trådlöst nätverkskort i datorn också... D-Link och Netgear säljer allt du behöver. [inlägget ändrat 2003-12-16 12:21:20 av Najt] Kommenterade fel inlägg...typiskt [inlägget ändrat 2003-12-16 13:39:18 av Najt]
 12. Efter installation krashar programmet med blåskärm och dumpning av fysikt minne. Det går att starta Bitguard i felsäkert läge men inte i normalt läge. Övrigt i burken: Win XP home, inget antivirusprogram aktiverat, D-Link 614+ router Vad är fel?
 13. Najt

  CS kronglar !!!

  Stämmer detta verkligen? På www.counter-strike.net så finns ingen uppdatering till 1.6
 14. Verkar lättare att endast ladda hem IE5.x ;-)
 15. Därför att datorn är för gammal för att orka med IE6...
×
×
 • Skapa nytt...