Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kille28

Medlem
 • Antal inlägg

  303
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. alltså jag har i Saved Queries i AD valt New och skrivit (&(objectCategory=user)(objectClass=user)(memberOf=G_CTX_SEC_USERS)) Men det kommer fram tomt resultat.
 2. <QUERY> <NAME>Alla i Citrix</NAME> <DESCRIPTION /> <DN /> <FILTERLASTLOGON>-1</FILTERLASTLOGON> <LDAPQUERY>(&(objectCategory=user)(objectClass=user)(memberOf=G_CTX_SEC_USERS))</LDAPQUERY> <ONELEVEL>FALSE</ONELEVEL> <COLUMNID>{AF2E2BAE-85F2-49AC-811E-5740A9797673}</COLUMNID> </QUERY> Jag ha valt att spara en sökning, valde Users som är Members Of gruppen G_CTX_SEC_USERS men jag får inte fram några användare alls. Vad gör jag för fel? Vill alltså få ut en lista på alla som är medlem i gruppen G_CTX_SEC_USERS
 3. där kom det jag ville ha för att fatta, tack så mycket
 4. du orkar inte förklara vad som är vad där, typ att du först omvandlar till...osv? jag måste lära mig detta och är helt novis.
 5. om vi skippar hastigheten, hur räknar man
 6. Min hjärna har kollapsat helt. Om jag hämtar en fil från Internet på 10 Mbyte (1 byte = 8 bitar) hur många sekunder tar det att ladda ner filen. Jag sitter med 10 MBit/s uppkoppling. Kan någon hjäpa mig med räknandet så jag lär mig.
 7. http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk När jag kör denna guide och startar USB med alla filer så startas en command line program GRUB4DOS. Dock förstår jag mig inte på hur jag ska komma åt Hirens programmen? Någon som kan akuthjälpa här? Har Hiren på skiva och det funkar jättebra men USB är mycket smidigare.
 8. När X ska uppdatera mötesinbjudan med fler deltagare, så ser X inte deras uppbokade tider. Använder Outlook 2003. kan någon hjälpa mig lösa detta problem?
 9. tack för hjälpen ni som skrivit, kanske återkommmer sen med resultatet. Antagligen lär det dröja eller vad tror ni?
 10. jag vet vad som hänt men till skillnad från andra idioter så skvallrar jag inte för alla innan han döms till någon slags brott. det är hr skon klämmer och som vi tycker arbetsgivaren gjort fel.
 11. vart ser man händelsehistoriken?
 12. Han var anställd av X och ute hos kund Y och gjorde nåt där som han blev anmäld för. För detta kanske har slipper straff eller så får han sitt straff men det ska ändå inte vara tillåtet för hans arbetsgivare att gola runt bara för att hans kund blivit missnöjd. Jag ser händelsen med anmälan ute hos kund som en sak och att han skvallrar en annan. Gör inte någon annan det? Nu är det mycket ord mot ord här så jag vette f*n hur det kommer sluta. Kan man få igenom en dom genom att polisanmäla? Alltså hur allvarligt måste brottet vara för att polisen ska göra något, eller kan de få rådet att lösa det emellan sig själv? Den som anmält kan hävda en massa saker och polaren kan hävda tillbaka en massa, ingen kan bevisa 100% skuld och få det att gå igenom, det är en fet röra av allt.
 13. Just det jag vill veta, men även om det int finns så kanske en advokat kan kräva ersättning då mycket gått förlorad pga samtalet. Dessutom så om han gjort något fel själv(kompisen alltså) så kommer han ju efter bevis få sitt straff av myndighet eller annan instans eller hur? Vem fan säger att arbetsgivaren ska straffa honom på så vis. Kan tilläggas att jag tror att han jävlas/hämnas då polaren berättat att han ska sluta 1,5 mån in i ett viktigt uppdrag osv och inget han erbjöd kunde matcha nya jobbet och hålla kvar honom. Därför blev han sur!
 14. Just det håller jag på med, jag har bevis på att han ringt, arbetsgivaren såklart som ställer upp och berättar. Advokat har jag letat efter men inte kontaktat så ännu.
 15. Du har förstått det lite fel. Han blev anmäld av någon annan och arb giv ringe nya arbg givaren och berättade. Anmälan är alltså mellan två andra!
×
×
 • Skapa nytt...