Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gate

Medlem
 • Antal inlägg

  18
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. På http://www.apple.com/quicktime/technologies/qtvr/ finns det en länk till authoring software: http://www.apple.com/quicktime/resources/tools/authoring.html
 2. Hogiar har ett program som går i Classic-läge (tyvärr) www.hogia.se du hittar det under "Skatteprogram"
 3. Måste ju inte nödvändigtvis vara en Mac droid som har skrivit det även om det är mycket troligt. Finns ju dock ett visst värde i att presentera informationen. Genom meddela att vissa inte drabbas av viruset slipper ju dessa personer känna oro (åtminstone för den här enstaka gången :-) )
 4. Hej! Körde en P6300 med MacOS 8.0 med Telias 'bredband' för något år sedan, vilket fungerade. Har nu kört på en Imac DV SE med 9.0.4 sedan dess. Enda skillnaden som jag tycker mig märka är att med internetkopplingen kopplade ner sig pga 'inaktivitet' betydligt oftare med P6300. Det som är intressant är väl vilken version av Open Transport man kör.
 5. Jag verkar ha parallellkoppling, dvs lyftar jag två lurar hemma så hör man varandra. Detta verkar ställa till lite problem för ADSL, som tydligen kräver seriekoppling. Hur får man bort detta?
 6. Körde Mac OS 8.0 på en Performa 6200 med Telia ADSL. Gick hur bra som helst.
 7. Studentversionen av programmet tror jag brukar halka efter i versionsnumret, men helt säker är jag inte. /The Gate
 8. Följande fråga: Förresten.. ser du inga nackdelar med att MS köper allt som går att köpa? fick följande svar: 'Precis som Apple skulle göra om de befann sig i samma position - du är naiv.' Förvisso korrekt, men dock inget svar!
 9. Klart Apple skulle göra det om de var i samma sits, men det var väl knappast svar på frågan?
 10. Tack Mr Karbas! Kan meddela att jag köpte ny dator istället för att uppgradera.
 11. Körde en P6300 med MacOS 8.0 med Telias b'bredband' till för en månad sedan, vilket fungerade. Har nu kört på en Imac DV SE med 9.0.4 sedan dess. Enda skillnaden som jag tycker mig märka är att med internetkopplingen kopplade ner sig pga 'inaktivitet' betydligt oftare med P6300. Det som är intressant är väl vilken version av Open Transport man kör.
 12. Gate

  cocoa

  En länk om Cocoa http://hometown.aol.com/schmucker1/index.html /The Gate
 13. Är länken korrekt? Får ingen träff.
 14. Rätta mig gärna om jag har fel, men brukar inte den tredje siffran i versionsnumret avse just buggfixar (och inte uppgraderingar)? Siffran '1' i versionenumret 5.3.1 skulle alltså avse buggfixar
×
×
 • Skapa nytt...