Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

YocaL

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. YocaL

  Butt kicker?

  Tjolahoppsan! Var hemma hos en kompis till en kompis, som hade byggt en egen "butt kicker". Och som jag hade fattat det så hade han tydligen tagit bort själva membranet eller vad man ska kalla det och gummit den hänger i. Sen hade han på något vänster tryckt fast en bullt i spolen och sedan fäst detta i sängen, och upplevelsen när killen i Predator 1 drar igång minigun'en och mejjar ner hela skogen blev total! Men är det någon som vet vart man hittar byggbeskrivningar på något sådant? Och så har jag en fråga till, hur bryggar man en vanlig förstärkare?
 2. jag la nyss in XP på en burk här hemma och då så vill den inte slå av sig själv utan det står "nu kan du stänga av datorn" i slutet (ja ni vet). men saken är den att när man går in i Eneregialternativ på kontrollpanelen så finns det inte ens med att välja på? är det någon som vet varör? Det har varit win ME på den innan och då så stängde den av sig själv.
 3. Tjosan! saken är den att jag håller på att fixa lite med en "polares" dator.. det är en Packard bell (med allt vad det innebär) p3 1ghz. Och saken är den att usbportarna vill inte funka så fort jag installerat XP på burken, men de funkar finfint i win ME .. någon som vet nåt? vore tacksam för svar.
 4. halloj! är det någon som vet nåt program eller dylikt, så att man kan få datorn att tro att mappar/filer är enheter på datorn? men alltså inte daemontools utan nåt liknande fast man kan ta vilka filer/mappar som helst och få dom att bli enheter, utan att de vare sig måste heta cdi eller bin..
 5. tyvärr så är det som såhär att jag har tappat bort kvittot, och musen är nästan så gott som ny. Så nån rengöring känns inte aktuellt.. men tack iaf
 6. Tjenna! jag har då en IntelliMouse Optical [special edition], och felet med den är att typ varannan/var tredje gång som man klickar så dubbelklickar den, vilket är skitstörande! jag har testat på 2 datorer så kan inte vara något särskilt med just datorn, däremot kör jag XP på båda.. nån som vet nåt? ´=)
 7. YocaL

  XBOX pal??

  tjohfan! en liten fråga, kan man beställa spel ifrån USA och lira på en xbox som är inkasserad i Sverige? asso är det PAL och så i USA eller hur funkar det? upptäckte nyss priserna på bestbuy.com och blev lixom väääldigt nyfiken! ´=) tjipshopp! /YocaL
 8. YocaL

  bra flygspel??

  tjenna! kan någon rekomendera ett bra flygspel? blev så jäkla sugen av att ha sett lite bilder. så hade jag täänkt mig att köpa en ball joystick oxo =)
 9. tjenixens! e som såhär, att jag blev så satans suga på att lira lite neogeospel på datorn så då tänkte man som såhär att jag laddar ner en emulator för det. bara det att jag får ingen att funka. försökte med NEOrage, men det programmet ville inte ens starta.. så tankade jag ner lite olika Mame versioner från deras hemsida www.mame.net men ingen av dessa vill starta heller! ;( jag har faktist haft Mame innan men då var det ju inget XP pro på burken här hemma heller, kan det ha nåt med saken att göra tro? pliz help!
 10. YocaL

  unreal 2003

  tjohfan! laddade ny ner ett demo på unreal 2003 som en isofil på typ 300mb, det jag gjorde med den var att jag la över allt iställer på hårddisken med hjälp av winimage och installerade allting där ifrån. själva installation gick skitbra men sen när jag skulle starta spel fick jag upp följande .. No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 933 MHz with 767MB RAM Video: NVIDIA GeForce3 General protection fault! History: CheckTag <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine nån som vet nåt?? ´=)
 11. haha, ja det kan man väl í högsta grad säga att det är (:
 12. YocaL

  spara i gta3

  nu när jag enteligen väl fick igång gta3 så blir det naturligtvis problem med själva sparandet, alltso den sparar ju men det går lixom inte loada sen .. nån som vet varför? ´
 13. YocaL

  problem med gta3

  jaaaaaaahhhh!!!!!!! det var inget .. det funkar whiiijj! ´ puss på er . ni e för söta =P
 14. YocaL

  problem med gta3

  alltso hela mitt menysystem i gta ser helt fucked up ut för alltså all text och sådant man kan trycka på blir som hela fyrkanter istället för text, och det gäller även inne i spelet. Det är ju lixom inte så kul å sitta och gissa vad man ska trycka på ´;( så jag håller på att få damp på dethär nu pliiiis HJÄLP (:
×
×
 • Skapa nytt...