Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

PerraMaster

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Om PerraMaster

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det flyter på lika fint nu som för 6 månader sedan , poängen var varför datorn stänger av sig hehehe
 2. så här flyter Doom 2016 med mitt CPU , då kanske nåt lägre när jag spelar in. är ifrån min youtube kanal.
 3. Näe , men tyckte Doom 2016 flyter på bra endå. jag vågar inte ge mig på vad som helst , men annars vet jag en som kan lite mera i detta område.
 4. ok men efter igen jag rengjort och fan vet allt , så nu har den gått längre när jag spelat. mitt GPU kom upp i 68 grader , CPU runt 60 grader när jag spelade. allvarligt talat , blir väl snart att skaffa nått nytt.
 5. har använt grafikkortet som det var när jag köpte det , är inte så värst bra på hårdvara men något program till detta du rekommendera att testa allt med ?
 6. Något som har börjat pågått senare tid , när jag spelar tex spel då grafikkortet/Nättagregatet får jobba ordentligt så stänger den bara av sig , min nätaggregat är ett Crosair på 600 watt och mitt grafikkort Nvidia Geforce 960 GTX Strix 4 gb , båda delarna är 4 år gammal , då innhandlat sen Doom (2016) kom ut köpte det för det , men den senare tid när jag har spelat Doom eller Nåt annat som kräver en del så stänger datorn av sig , har även öppnat datorn och dammsugit fläktar mm. Mitt dator är gammal ,men att den stänger av sig själv irriterande. har googlat att folk använder 960 GTx 4 gb med lägre strömdel typ 500 watt. Någon som kan hjälpa ?
×
×
 • Skapa nytt...