Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

klumee

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Om klumee

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack så hemskt mycket för alla tips och hjälp. Får kontakta komplett support imorgon. Ville ha så mycket olika saker testade innan jag ringde dem igen, så tack så jätte mycket !
 2. Tack. Dock blev det ingen förändring när jag gjorde detta, utan datorn slocknade bara sen startade den upp igen som vanligt.
 3. Tack för svaret. Saken är den att jag skickade in datorn till komplett där jag köpt den och enligt dem så har dem kunnat spela i 2 timmar utan några som helst problem. Så det borde ju inte bero på överhettning. Datorn står på golvet en bra bit ut från väggen så det borde inte vara några problem där. Jag har kopplat till annan skärm, ny mus samt nytt tangentbord för att utesluta att där skulle vara ngt som spökar. Jag har också testat att koppla in till andra vägguttag. Jag ska testa med en ny nätverkskabel också. Efter det är jag helt slut på idéer.
 4. Det är så att jag nyligen köpt en dator från komplett. https://www.komplett.se/product/1139752/datorer/komplett-pc/komplett-gamer/komplett-a50-gaming-dator?noredirect=true?noredirect=true Mitt problem är som rubriken lyder, att datorn dör när jag startar ett spel. Jag har testat både Pubg och The forest, o i båda spelen så dör datorn (den startar om sig själv). När datorn är nystartad och har fått vila ett par timmar, så kan spelet funka ca 30 min innan det dör, men när den väl dött en gång och jag startar upp det igen, så dör spelet direkt i lobbyn. Jag fick hem datorn igår då jag skickade in datorn till komplett pga av detta felet, men enligt dem så har dem testat båda spelen i 2 timmar utan en enda krash. Någon som har någon ide om vad detta kan bero på ? Tacksam för all hjälp jag kan få.
×
×
 • Skapa nytt...