Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Irene Nilsson

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Irene Nilsson

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ingen har problem med att läsa hans mail. Jag ser ju dock när han returnerar/svarar hur tokigt mitt eget ser ut.
 2. Han svarar så här: Jag använder Windows 10 mailprogram, kan använda gmail om jag vill, även ownits mail (det bredband som jag har) Men det verkar inte till att göra någon skillnad.
 3. Ja det är märkligt för precis så blir det hos oss! Jag mailade min kompis från webbmail nu och då blev det inga krumelurer! Dock säger att han nu fått mail från ännu en där det blev tokigt. Han testade maila sig själv men det blev OK, precis som från många andra han får post ifrån.
 4. Vi har en egen domän hos one.com. Min kompis mailadress slutar på gmail.com. Jag kan testa att maila honom från webbmail! Så här ser min inställning ut - ska jag kanske inte ha HTML här (fast det funkar ju för andra)?
 5. Tack för råd och tips. Jag använder själv Outlock, ska kolla med min kompis vad han har. Var ändrar han till HTML/RTF? Vi är inte så tekniska någon av oss :(.
 6. Fel teckenkodning inställt, varför blir det då rätt hos övriga mailmottagare?
 7. Hej! Sedan en tid blir mina mail till en kompis nästintill oläsbara. Det är främst å, ä och ö som förvrängs och blir krumelurer. Det är endast mail till denna person som blir konstiga och hen kan läsa mail från andra helt OK. Vi har försökt med Alt + Shift men får inte rätt på det. Det är märkligt att det bara är mellan oss två som "krumelurerna" uppstår!
×
×
 • Skapa nytt...