Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Brimsgutten

Medlem
 • Antal inlägg

  31
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Brimsgutten

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack Cecilia! Men jag behöver mer hjälp. Det finns sex alternativ för autentisering: Välj automatiskt Ingen autentisering Lösenord Krypterat lösenord Kerberos/GSSAPI NTLM Allt detta är rena grekiskan för mig.
 2. Jag gillar Mozilla Thunderbird, men jag har fått problem. Jag kan inte längre skicka mejl med det programmet. Ett fel uppstod när e-post skulle skickas. Servern svarade: Use of port 587 requires authentication. Kontrollera att din e-postadress är korrekt i dina kontoinställningar och försök igen. Jag har Comhem Webmail, men jag gillar som sagt Thunderbird. Tacksam för alla tips!
 3. Hej Cecilia! Har inte en aning om vad som löste problemet. Som jag sagt är jag inte så kunnig på datorn. Tog bara för givet att Microsoft var boven i dramat. Men nu är Bing putz väck. Så jag är nöjd. GOTT NYTT ÅR! Brimsgutten
 4. I mitt första inlägg skrev jag: Hur blir jag av med skiten för tid och evighet? (Jag syftade på Bing). Jag tror att jag har löst alla problem nu. Tack för hjälpen, Cecilia!
 5. Jag fick ett meddelande att mina genvägar kanske inte skulle fungera utan Google Chrome, så därför är den webbläsaren tillbaka på min dator. När jag klickar på Google Chrome kommer jag till Bing, men jag får leva med det. Jag har på skrivbordet Firefox, som söker med Google i adressfältet. Så där finns inga problem. Jag skall kolla på din länk senare, men jag har viktiga saker (V75), som tar upp min tid de närmaste timmarna.
 6. ...Du svarade inte på mina frågor. Inte heller postade du en skärmbild som Cecilia bad dig om. Svar: Det beror inte på att jag är nonchalant eller otacksam, men jag är inte så kunnig på datorn. I jämförelse med de allra flesta som skriver på Eforum är jag tyvärr inkompetent. När det gäller Google Chrome bet jag mig i tummen. Jag behöver den webbläsaren för mina genvägar på skrivbordet. Så Google Chrome (och Bing!) är tillbaka på min dator.
 7. Nu har jag avinstallerat Google Chrome. Jag skall använda Firefox i stället. Tack för alla råd!
 8. När jag klickar på Chrome kommer jag till Bing. Jag får aldrig fram Menyn i Chrome. Detta är ännu ett diktatoriskt påhitt av Microsoft. Så här skall det inte vara.
 9. Tack för hjälpen! Nu har jag löst det problemet. Det blir nog svårare att bli av med kilona. Ha en bra dag!
 10. Microsoft prackar på mig Bing. Det är inte O.K. Jag vill själv välja sökmotor.
 11. Nu är allt O.K. Jag är väldigt nöjd med datorn, som är betydligt snabbare än min gamla dator. Jag har alltid Dell tidigare, men jag hade fått vänta en månad på leverans. Det var inte aktuellt.
 12. Jag har Excel, men jag kan inte programmet. Har ingen Smartphone, har en Nokia 3210 från 1900-talet. Men det går naturligtvis lätt att skriva 1, 2, 3 etc i en Word-fil.
 13. Det är snart nytt år, och jag har avgett ett nyårslöfte. Jag skall banta tio kilo. Så jag måste vara väldigt noga med vad jag äter. Jag har skapat en word-fil som heter "Middag". Dag för dag skall jag skriva upp vad jag har ätit. 1 Köttbullar, 2 Pyttipanna osv. Men när jag trycker på "Enter" för att komma till nästa rad, så vill jag ha upp siffran automatiskt (ex.vis 25, sedan 26 osv). Jag vore tacksam för tips om detta.
 14. Jag gillar Google Chrome, vill googla. Jag gillar inte Bing. Nu har jag Google Chrome på skrivbordet. När jag klickar på Google Chrome för att googla, så kommer jag till Bing. Hur blir jag av med skiten för tid och evighet?
 15. Det här med datorer är väldigt märkligt. Jag har haft ett jobbigt dygn, sedan jag fick min nya dator installerad i går morse. Microsoft djävlades med mig. E-posten fungerade inte. Jag har trixat fram och tillbaka, provat alla tänkbara alternativ, bett om hjälp på eforum osv. Jag har inte kommit någonstans. Det har varit hopplöst. Nu satte jag mig planlöst vid datorn för några minuter sedan, och SIMSALABIM: Jultomten har varit på besök. Jag trodde inte att jag skulle få några klappar i år, men Bill Gates har gett mig e-posten tillbaka. Jag har inte gjort någonting, men nu är allting plötsligt okej. Håll med om att allt detta är märkligt...
×
×
 • Skapa nytt...