Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Nisse1236

Medlem
 • Antal inlägg

  72
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Nisse1236 vann dagen: 20 oktober 2019

Nisse1236 hade det mest gillade innehållet!

Om Nisse1236

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 • IT-kunskaper
  Inga- bara här för tidsfördriv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Men guiden jag skickade har samma beskrivning som Microsoft egna sida har, så vad är saken? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/error-code-0xc0000005/3d853397-01b5-49c3-8891-9332b1e11acb https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-performance/application-error-0xc0000005/6224ae45-a251-4f21-b076-74524618d00a 1. åtkomst 2.minne 3. Malware jag förstår vad du menar med andra drivrutiner.
 2. Men guiden jag skickade har samma beskrivning som Microsoft egna sida har, så vad är saken?
 3. Detta visste jag tyvärr inte, ledsen för det i så fall. Rätt trist att inte Google flaggar av sidan överhuvudtaget i så fall. Alltså inte visas i sökresultaten.
 4. https://www.drivereasy.com/knowledge/solved-how-to-fix-0xc0000005-error/
 5. Skicka iväg det som bug till Google där är nog någon som kan läsa ut om det är fel på chrome eller inte, Du kör inte någon typ av cron (tid) ex antivirus program arbete i bakgrunden.
 6. Speedtest är vad det är, en fil som hämtas från en dator, allt beror också på hur mycket trafik du får, hemma användare får bara uppskattad hastighet. Om du vill köpa någon typ av dedikerad hastighet så kostar det rätt mycket.
 7. Ska tillägga att många av dll filerna som fanns/finns i wine osv, har nog svårigheter att prata med hårdvaran på rätt sätt och är väl inte precis stabilt bygge, Men vem vet - lycka till
 8. Tråden handlar väl om att köra Windows program i linux miljö? dock så är det så att Windows kör en helt annan kärn uppsättning med mängder av filer, linux gör inte det. VMware är ett jättebra verktyg för att köra virtuella miljöer på en maskin, iaf vad jag vet. -
 9. Om du vill köra webbserver så är openbsd ett bra system, eller kanske Slackware. De är superenkla smaker, debian som många andra har mycket dev. Om man kör emulatorer får man göra det men tror inte dem fungerar så jättebra iaf inte vad jag vet.
 10. Det är amatörbygge för banan apor som jag, det är därför det medföljer källkod så man kan ändra på saker, jag har inte kört Windows sen typ nt tiden, bsd är också en bra smak, man kan köra free med stöd för linux eller net/open om man vill det, Det va en vild gissning att dem har något ihop. Windows iaf för proffs för jag förstår absolut inget i det systemet.
 11. Det jag menar hur vet en data vad som är vad, om det inte finns en header som säger vad det är för något. Där av lite kod. Sen är mappar ett dåligt exempel men tror inte att datorn hade läst ut något som inte existerar 0kb. Hur som helst - lycka till
 12. Ok, varför behövs program som mkdir för att skapa en mapp, varför använder man inte bara touch ny mapp, samma för Windows. Hur som helst har du hittat svaret.
 13. Finns massor av monitor mjukvaror allt från snort, nagios till brandväggar som pf och script till det, men om du inte vill ha någon trafik från ett IP så använder du null route, det är ett svart håll i datorn värld. Googla efter det jag skrev - lycka till
 14. Windows och linux går inte att jämföras överhuvudtaget, Det finns nog avtal mellan BankID och Microsoft, på samma sätt som visa hårdvara tillverkare har eller har haft det. Gnu/Linux är ett amatör bygge helt enkelt för den nyfikna programmeraren.
 15. Nä. det är därför många kör dubbla anslutningar till separata lir (internet leverantörer) om man är ute efter hög upptid, kan vara en port som gått i sönder eller lokalt dns fel, eller kabelbrott. Brukar iaf inte vara annonsering av ip, alltså uppslaget i routing tabellen.
×
×
 • Skapa nytt...