Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Merkant

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Merkant

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Kungsängen

Senaste profilbesöken

552 profilvisningar
 1. Tack Cecilia! Jag tolkar ditt inlägg så att du kanske inte är någon stor vän av städprogram. Men det känns bra att få ett omdöme från någon som umgås med dessa problem dagligen, när man sitter där i sin kammare. Tack!
 2. Har kollat upp litet, och varit inne på Adobes chatt och valsat. Där fick jag inget riktigt besked. Axiell Media å sin sida menade att det var viktigt att identiteten stämde mellan ADE och plattan. Men jag börjar tro att Stormuffin är rätt ute eftersom min platta inte finns med bland dem utav iRivers plattor som stödes av Adobes kopieringsspärr DRM. Jag testade och laddade hem en e-bok från Allt Om PC, och det var inga problem att öppna den i min platta. Man får väl ta skeden i vacker hand och köpa en ny platta, eller hålla sig till andra böcker än bibliotekets. På tal om programmen för att reparera epubfiler (och andra) fick jag ju ett utlåtande av Cecilia. Båda programmen har Microsoft son "Verifierad utgivare" . Vore intressant att hör vad Cecilia anser om CC Cleaner från Piriform och Registry Repair från Glarysoft (tror jag).
 3. Tack .M Stormuffin och Cecilia så länge. Jag får kolla upp detta. Merkant
 4. Jag lånar e-böcker på biblioteket och flyttar över dem från datorn till läsplatta som är en "Iriver Story". Det har fungerat bra några år, men efter ett års uppehåll så kan jag inte öppna böckerna i läsplattan längre. Jag får meddelandet "kunde inte öppna filen" Det fungerar bra att föra över dem - de finns med i innehållsförteckningen, men det går inte att öppna dem. När jag rotat runt på nätet, har jag stött på möjligheten att det kan vara fel på epub-filerna (formatet för filerna på läsplattan har filändelsen epub). Jag har också hittat ett reparationsprogram för filer. Det kan vara ett program från Microsoft och heter "Windows File Repair Tool" och ett annat som heter "Registry Reviver". Jag har också erfarit att det finns epub1, epub2 och epub3- filer. Frågor: 1) Kan jag lita på reparationsprogrammen och köra dem? 2) Kan det vara så att tiden "sprungit ifrån" min läsplatta så att böckerna jag lånar idag och för över till plattan har fel format? Någon därute som har något tips? Merkant
×
×
 • Skapa nytt...