Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kollonizer

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Kollonizer

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hittade inget fel där heller Mikael63 Funderar på att blåsa hela datorn och lägga in allt rent igen, då borde problemen försvinna tycker jag.
 2. Finns inget i skräpposten. Har stängt av Windows Defender och brandvägg eftersom det finns brandvägg i F-secure. Har kört felsökaren också på allt som går, finns inget fel.
 3. Nej man måste gå genom pc-för alla för att få rabattkoden, det är fixat nu. Har ett års Antivirus nu, toppen. Men som sagt grundproblemet kvarstår fortfarande, kommer inte in på vissa sidor från min dator.
 4. Kör Win 10, fick aktivera Win Defender. Men fick min kod nu hos en kompis ikväll, men mitt problem i min dator kvarstår ju. Kanske löser sig någon gång. Tack så mycket för att ni försökt hjälpa mig.
 5. Det är ju den där bilden med Kundnummer och postnummer jag aldrig får upp, det står bara "den här sidan kan inte"visas.
 6. Har provat med duckduckgo också, funkar inte där heller Ringde kundtjänst i går, de sa de skulle skicka ett e-mail till mig men fick aldrig något mail. Ska prova en sista sak, ska fråga en kompis om jag får gå in på hennes dator. Verkar ju nästan som att det är något i min dator som är fel. Har kollat alla inställningar men inte hittat något särskilt vad jag kan se. Mitt Antivirus gick ut i natt.
 7. Har provat med, pcforalla.se/kundservice pcforalla.se/bonus pcforalla.se/faq Kommer bara till första instans i kundklubben, men kommer inte vidare dit där man ska skriva i sitt kundnummer och postnummer för att komma vidare.
 8. Har ett stor problem, har försökt att komma in på PC för Allas sidor för kundservice, Bonus, eller faq för att få ny kod till F-secure, har funkat alla år tidigare men inte nu. Får bara upp "Den här sidan kan inte visas" Kör med Edge och har provat med Explorer men går inte. MVH Kollonizer
×
×
 • Skapa nytt...