Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Piner

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Piner

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej! Okej, jag ber om ursäkt! Ska inte skicka några fler länkar. Men vad bra, då ska jag kika på wordpress! Tack Cecilia!
 2. Hej Lasse! Bra funderingar. Jag ska själv fundera lite. Men under tiden jag gör det, så har jag läst på lite om hur man ens går tillväga att skapa en hemsida. Enligt denna artikel hittawebbhotellet.se/skapa-hemsida verkar det som att heymo eller hemsida24 kanske skulle vara det billigaste samt enklare alternativet? Har du byggt någon hemsida? Jag vet att wordpress (https://sv.wordpress.com/) ska vara enkelt också. Men frågan är vilket alternativ man ska välja? Vad tror du?
 3. Hej! Jag kommer inte in på hemsidan du skickade.
 4. Hej lasse! Jag var säkert otydlig i min fråga. Syftet är att börja tjäna lite passiv inkomst på den. Målgruppen hade väl varit de som söker på lån och sådant på google. Jag har läst lite på wikipedia och det handlar om något som kallas för sökmotoroptimering för att synas på google.. Verkar vara mycket och svårt att sätta sig in i..
 5. Jag personligen använder inte duckduckgo, tycker google levererar för bra resultat, sen kör jag Ublock och adblocker så märker inte av några spårade annonser ändå!
 6. Ps: Dessa hemsidor verkar vara affiliate för olika branscher, ena i lån och andra för hemsidor. Vad tror ni här, vilken bransch ska man satsa på?
 7. Hejsan! Jag har en fråga som jag hoppas jag kan få lite svar på. Jag tänkte starta en så kallad affiliate hemsida, men vet inte hur jag startar. Det finns två hemsidor jag har kikat på. 1. www.sverigekredit.se 2. hittawebbhotellet.se Jag har lyckats luska fram ett affiliate nätverk. Men frågan är nu hur jag startar? Köper jag en hemsida, ska jag lära mig wordpress, eller hur tror ni dessa två hemsidor har gjorts? Låt säga att jag lyckas bygga en hemsida, hur nu det skulle gå till. Hur får jag människor att använda just min hemsida? Jag hittade dessa två hemsidor på Google, hur lyckas man placera en hemsida på sida 1 i Google? Uppskattar om det finns några som vill tipsa om bra info!
 8. https://duckduckgo.com/ är också en liknande tjänst!
 9. Hej! Jag hade ett liknande problem, och behövde ta bort min mail via leverantören och därefter återskapa den. På så sätt fick jag det att börja fungera igen. Vänliga hälsningar, Pine
×
×
 • Skapa nytt...