Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

tvgunnar

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

Om tvgunnar

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag använder appen "epost och kalender" som följer med W10 pro senaste uppdateringen. När jag öppnar Gmail.com och läser meddelandet är det helt OK. Även i mobilen (Android) visas meddelandet korrekt. Det är nåt skumt med Windowsappen.
 2. När jag får epost från främst Klarna, så finns inte å, ä, och ö, utan det blir fyrkanter och andra krumelurer. Jag antar att det är någon inställning jag kan ändra på? Kör Edge epostprogram.
 3. Så enkelt det är när man kan... Tack så mycket för hjälpen./Gunnar
 4. Efter uppdatering till nya edge så öppnas inte länkar från e-posten Programmet startar och står och blinkar i aktivitetsfältet och öppnar vid ett klick på denna. Jag hittar inte inställningen där jag kan välja vilken web-läsare som ska användas till e-postlänkar.
 5. Läste någonstans hur man slipper den suddiga startbilden (inloggningsbilden). Efter senaste uppdateringen så är den suddiga bilden tillbaka. Jag har glömt hur jag gjorde för att ändra på detta.
 6. Det är ju det jag har gjort från början. Förmodligen är det något jag inte förstår. Jag får tacka alla inblandade för hjälpen. Gmailen fungerar ju och det är huvudsaken.
 7. Jag har hela tiden använt mejlappen som ingår i Windows 10. Jag vet inte varför Outlook blev inblandat i detta. Jag har en Office 365 prenumeration och det är med Outlook därifrån jag försökt ändra inställningarna.
 8. Nu är inte detta roligt längre! Huvudproblemet kvarstår: Jag bombas hela tiden med krav att uppdatera mejlhämtningen från g-mail. Google säger att de har lämnat tillstånd till microsoft att hämta epost. Men: Det finns öht ingen knapp/ikon eller textrad i Outlook, som heter inställningar! Inte genom hjälpcentret heller! Vad gör man?
 9. När jag startar datorn kommer ingen fråga om inloggning. Jag antar att det är till Microsoftkontot.
 10. Jag ändrade mitt primära alias till mitt g-mailkonto och det gick ju bra. Men då kommer nästa pilsner: Jag hade automatisk inloggning tidigare och det försvann ju nu och så hittar jag inte inställningen för detta (många inställningar blir det....)
 11. Jag använder inte hotmailkontot annat än till inloggning på Microsoft och Windows. Jag använder bara gmail för epost. Därför är de här mejlen från hotmail bara irriterande. Eftersom det inte finns någon enkel (begriplig) lösning på problemet, kan vi lika gärna lägga ner...
 12. Jag får tacka för ert engagemang men det enklaste är att ta bort hotmailkontot, vilket är gjort nu.
 13. Tack för snabbt svar. Bilden jag får när jag klickar på inställningar ser inte ut som ditt svar. har jag missat nåt klick?
 14. Ungefär en gång i timmen får jag ett meddelande till outlook: Det ser inte ut som vi har tillåtelse att hämta epost från Gmail. Vänligen åtgärda problemet! Men ingenstans hittar jag vad som är problemet. Det är svårt att fixa ett problem som man inte kan se...
×
×
 • Skapa nytt...