Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Pcnaga

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Pcnaga

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej, har en stationär dator som har börjat ta väldigt långt tid på sig att starta och hoppas att någon datorkunnig kan hjälpa mig att hitta felet. Det är en stationär dator som är ca 4 år gammal med en Samsung 24 tum skärm som är lite äldre än datorn. Nu till problemet: När man klicker på startknappen på datorn och skärmen så tar det ca 5-7 minuter innan man ser någon bild på skärmen (startknappen på skärmen blinkar bara under de 5-7 minuterna). Sedan när man börjar se startmenyn så slocknar skärmen och startknappen på skärmen börjar blinka. Då måste jag slå av och sedan slå på skärmen för att kunna se startmenyn igen. Den processen tar ca 3-5 minuter tills bilden klarnar och skärmen slutar slockna. Vad tror detta beror på? skärm, hårddisk etc. tack på förhand
 2. Tror också att det kan vara som du säger eftersom jag satte in nya patroner och problemet försvann inte. Vet du hur man löser det?
 3. Hej, har en Epson skrivare av modellen XP-432 som köptes på Clas Ohlson för ca 2.5 år sedan. Det senaste året har jag haft problem med skrivaren då den skriver ut suddiga texter ( se bild nedan). Jag undrar om någon skulle kunna hjälpa mig att ta reda på vad detta beror på, tack på förhand.
×
×
 • Skapa nytt...