Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Raketost-Olle

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

Allt postat av Raketost-Olle

  1. Jag undrar om någon vet vad det skulle kosta (jag antar att någon utländsk operatör är mycket billigare?) att via datorn kunna ringa ca 40 h i veckan (nya personer var 3:e minut) inom Sverige till mestadels mobiltelefoner? Och, vilka operatörer (utländska?) är bäst? Tack på förhand för ev hjälp.
  2. Jag har funderat på att börja att göra samhällskritisk podradio, samt även att ringa upp makthavare och ställa dom mot väggen osv. Till saken hör att jag helst inte, med min säregna röst, vill att folk på t ex mitt jobb eller annorstädes, ska känna igen min röst. Så då är frågan: det ska visst finnas program som ändrar om ens röst (OBS: INTE distorterar rösten, utan ändrar om så att det låter som en annan random person). Jag antar att man måste ringa via IP-telefoni via datorn (i o m att man vill att enbart min röst, och inte rösten hos den man ringer till, ska ändras om), så att man kan dela upp ljudkanalerna på något vis, i ut- respektive ingående ljud? Vad finns det för program? OBSERVERA ATT ANDRA INTE ENKELT SKA KUNNA "EXTRAHERA" UT MIN RIKTIGA RÖST SEDAN NÄR EN LJUDFIL FINNS OFFENTLIG. Dvs även om en person som är lyssnare (och fientlig sådan) inser att rösten egentligen låter annorlunda, så ska det vara väldigt svårt att extrahera fram hur min riktiga röst egentligen låter. Dvs det duger inte ifall programmet endast ändrar om pitch-nivån på min röst, i o m att då är det busenkelt för en ljudtekniker eller annan person som vet man han/hon sysslar med, att "återställa" min röst enkelt. Finns det andra lösningar i övrigt? Alla idéer mottages tacksamt.
  3. Hej, jag undrar om någon kan hjälpa mig med info. Jag vill starta 40 st olika hemsidor. Kanske 50 st olika t o m. De ska drivas i 3-5 år. Och då vill jag INTE betala 500-1000 kr per hemsida och år. Det finns ju gratis-domäner som t ex följande https://www.revealingthestuffs.com/13-websites-to-register-your-free-domain/ Lite reklam på min hemsida spelar ingen roll, bara jag slipper betala för att ha hemsidan/domännamnet. Vad jag egentligen undrar dels om det finns sajter som Wix.com, Wordpress osv, med egna sitebuilders (jag kan ju inget om kodning/programmering) med mallar/templates osv, varpå jag själv gratis och enkelt kan skapa 40-50 olika sidor, och sedan skaffa (och "koppla på" eller vad det heter. "Rikta" domännamnen?) ovan nämnda gratisdomäner till dessa 50 olika sidor. Även om det inte är helt gratis (dvs om man t ex istället skulle få någon väldigt kraftig massrabatt för 40-50 sidor/domännämn), vill jag helst inte betala mer än ca 5000 kr per år i vilket fall, totalt, för 40-50 sidor (OBS varje hemsida måste ha en egen unik adress. Att ändelsen är t ex "com.nu" eller ".tk" eller "me.nl" osv, spelar ingen roll. Alla 40-50 olika hemsidorna kan t ex sluta på .tk, bara jag kan skriva något annat unikt före, för varje enskild hemsida, typ "pellestaxi.me.nl" typ "olas-bakeri.com.nu" osv). Finns dessa möjligheter som beskrivits här ovan? Om inte, vad är det billigaste man kan få 40-50 sidor (dvs hostingen. Osäker på om det är rätt term jag använder?) för, inkl kostnaden för domännamn för dessa 40-50 olika sidor. Det är svenska ord/namn som domännamnen ska ha, dock EJ åäö, men ändelsen kan (nästan vara vad som helst, förutom typ .dlkzü eller något liknande VÄLDIGT konstigt/osymmetriskt) vara vad som helst / vilket språk som helst. Jag är extremt tacksam för hjälp/info/tips/rekommendationer/förklaringar. Mvh
×
×
  • Skapa nytt...