Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Go4Iron

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Ingen fara, det var ganska självtalande ändå när jag tänkte efter 🙂 . Däremot om du vet ett tillägg i formeln så cellen C9, C12 etc är tomma om cell B9, B12 etc är tomma. Det står #SAKNAS! nu vilket såklart är rätt men det skulle se snyggare ut om det var tomt.
  2. Ändrade FALSE till FALSKT, då funkade det. Tack för formeln!
  3. Tack Ove. Jag förstår logiken i den formel du föreslår och har ändrat efter vad jag tror och hoppas ska vara rätta värden. Men jag får ett felmeddelande som säger "Fel: Ogiltigt namn". OM du, eller nån annan, har nån mer teori om vad det kan vara så tar jag gärna emot hjälp.
  4. Hej. Jag undrar om någon kan hjälpa mig med formel för en körjournal jag håller på att göra till frugan. Jag har Office 365 på svenska. Fältet "Resväg (från - till)" pekar mot listan under fältet "Resväg till höger genom Data-Dataverifiering. Det jag vill ska hända är när valet är gjort under "Resväg (från - till)" så ska cellen under "Sträcka totalt" hämta motsvarande värde från fältet "Km". i detta fall ska det alltså stå 8,8 under "Sträcka totalt" eftersom "Matmästarna Hovsjö" är valt. Jag har testat olika teorier jag hittat med bl a PASSA och LETARAD men får inte till det. Tacksam för hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...