Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MissTingeling

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

Om MissTingeling

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Sådan kunskap har jag inte, så kan tyvärr inte svara på din fråga där
 2. Hej Mikael63, Nej det är inte viktigt, jag är nöjd med det jag lyckats skapa hittills. Du har rätt det är inte värt tiden som krävs för att det skall färdigställas. Du kanske kan svara på en av mina frågor, detta är nödvändigt att vi hittar en lösning till. Kan man koppla en .jpg till en makro? Om ja, hur gör man det? Jag letar febrilt på nätet, men har ännu inte hittat en lösning.
 3. Hej igen... Nu har jag gått igenom din länk och tyvärr hjälper den mig inte med det jag vill. Den blå rutan är vad du har skapat (jag har bara bytt färg på den) jag har kopplat ett makro till den, du ser rutan till höger. Det jag egentligen vill är att trycka på min gröna knapp som du ser på den andra bilden, då ska den blå rutan som du skapat komma fram med texten som finns i den grå rutan . Förstår du vad jag menar och är det möjligt? Det är bara ett blad manualen kommer ligga på, så vi behöver med andra ord inte ta hänsyn till andra blad. //UCB
 4. Hej igen, Jag vill tacka dig för all hjälp, jag uppskattar det väldigt mycket Jag har dock en fråga till. Kan man få upp en .jpg om man trycker på en knapp? Är det en macro där med eller finns det en annan funktion man kan använda sig av?
 5. Kan du möjligtvis visa mig hur jag kan anpassa grafiken eller en bra länk som är pedagogiskt?
 6. Ännu en fråga nu när jag ändå är i gång. Kan man få bort dessa två varningar så att mottagaren slipper ta bort dem för att kunna trycka på knapparna och få fram meddelandet?
 7. Jag använder mig av sub msgbox, så det är en meddelanderuta som kommer fram. Sedan undrar jag vart texten skall skrivas som du har lagt in längst ner i rutan? Om man låser filen så kan inte den som inte har lösenordet ta del av koden? Nedan ser du hur rutan ser ut när man tryckt på knappen
 8. http://Jag använder sub msgbox när jag gör macro, så jag antar att det är en meddelanderuta.
 9. Hej, Jag håller på att göra en manual i excel för ett projektarbete. Tanken är att man skall trycka på knappar och få fram inforuta. Jag har kommit så långt att jag har skapat knappar, macron och kopplat macron till knapparna. Jag skulle vilja ändra färg på rutan som poppar upp när man trycker på knapparna, kan man göra det? Sedan har jag lite andra frågor, 1, Den personen som öppnar en xlxs. fil behöver inte ha aktiverat utvecklaren i excel för att kunna ta del av den och kunna trycka på knapparna för att ta del av informationen? 2, Fungerar det att skicka filen låst, kan man fortfarande trycka på knapparna så att informationen kommer fram?
×
×
 • Skapa nytt...