Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Chrippa2

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Chrippa2

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej Flyfisherman, Tack för flera bra förslag. Efter många timmars googlande blev det ett antal grejer att prova. Det verkade ha varit en kombination av inställningar och pågående processer som påverkade. Har nu fått ordning på det och känner mig väldigt nöjd. Bästa hej… /Christer
 2. Nix. Har kollat. Allt sånt ser normalt ut. Trodde det kunde vara NVMen som blev varm men icke. Den sitter dessutom monterad med en kryoM.2 kylare. Senaste drivrutinerna och mätning med ATTO diskspeed test ger normala farter. NVMen går i ca 1765MB/s och RAIDen går i ca 730MB/s. Det borde vara något med Windows men jag vet inte vad.
 3. Filkopieringshastighet. Varför så långsamt? Måste vara nåt fel i Win10. När jag kopierar en mapp med stora filer från en disk till en annan (En RAID5 med fem snabba diskar till en NVMe på 1TB), börjar hastigheten rätt snabbt ca 450MB/s och sjunker efter ett par minuter till ca 10MB/s. Detta händer fortfarande efter flera timmars googlande och testande av alla möjliga tips. För mig ser det ut som om det är någon sorts buffring som blir överfull för att när jag provar att pausa kopieringen så händer följande; diskaktiviteten fortsätter ett tag och när jag nån minut senare återupptar kopieringen så börjar det snabbt igen för att snabbt sjunka ner till samma låga fart som innan.
×
×
 • Skapa nytt...