Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

liquidT

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Om liquidT

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tvångsundertexter Med vissa DVD-källor finns det ett undertextspår som endast visas under främmande språkavsnitt av videon. På vissa titlar är detta ett unikt undertextspår på samma språk som huvudljudspåret. På andra används det vanliga undertextspåret på samma språk som huvudljudspåret, utom markerar en underuppsättning av undertexten som tvungen. För att välja det här spåret kan HandBrake skanna källan till undertexter som bara visas 10% (eller mindre) av tiden förutom att skanna för närvaron av tvångsundertexter. För att aktivera denna funktion inom användargränssnittet från HandBrake väljer du alternativet "Utländsk ljudsökning (bitmapp)" på rullgardinsmenyn "Spår" och klickar på "Tvingad" kryssrutan på fliken "Textning". Om du inte får en utländsk sektion bara undertextspår i din utdatafil, måste du kanske hitta och välja rätt undertextspår från rullgardinsmenyn "Spår". Om du inte kunde förstå översättningen ovan bör du söka efter en annan programvara på svenska att använda. Recastly eller Rocketium som jag hittade på FB2Mate kan vara din ersättning.
 2. Jag tror att det enda problemet när man använder en Macbook under en längre period av 3-4 år är minneskapaciteten. Min 128 GB Macbook Air är nästan full på grund av att du laddar ner för många videor från FB2Mate. Med tanke på att uppgradera minnet till 512GB.
 3. Ljudet som hörs från kameran när jag spelar bandet ska "ha ljud" men det går inte in i datorn, särskilt på FB2Mates video. Finns det några installationsproblem i datorn? Kör Windows 10.
 4. Finns det något sätt att veta vilka videor jag har sett på Facebook? Idag har jag lyssnat på en sång som har funnits länge, kom ihåg att ha haft en tid att lyssna på den här låten parallellt med en annan sång. Men nu är det omöjligt att hitta den andra låten på Facebook. För att vara säker på att spara den sång jag funnit för FB2Mate, är jag nu hjälplös eftersom det inte finns något sätt att hitta låten. Kan någon hjälpa mig?
×
×
 • Skapa nytt...