Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iTompalinen

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Om iTompalinen

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack MH_resurrected det var precis detta jag sökte, ska testa. Tack
 2. Jag håller på med ett makro som ska öppna en annan Excelfil. I Excelfilen med makrot så kommer det i en cell stå en sökväg och i en annan cell filnamnet till den fil som makrot ska öppna. Hur ska det se ut?
 3. Efter mycket om och men så är problemet löst. Provade först med PuTTY men lyckades inte logga in testade med FileZilla men lyckades inte logga in. Till slut kom jag på att testa PowerShell och då kom jag in på en gång, sedan gällde det att hitta rätt kommando och när jag hittade rätt där gick det bra. https://community.netgear.com/t5/Using-your-ReadyNAS-in-Business/System-volume-root-s-usage-is-90-RN102/m-p/1723405#M178497 inlägg från StephenB då var det inga problem.
 4. Tack Cecilia, låter som troligt att det är problemet ska testa.
 5. Hej Har en Netgear ReadyNas 104 Jag har uppsatt så att jag får mail om något är fel. Senaste veckorna så har jag fått detta meddelande. Användningen av systemvolymen root är 96 %. Det här tillståndet brukar inte uppstå under normala förhållanden. Kontakta teknisk support. På server finns det tillräckligt med utrymme 1,3 TB och jag kan inte hitta något som felaktigt förutom meddelandet som finns i loggen. Har Googlat på meddelandet men får ingen träff. Nedan, meddelande i loggen Nedan översikt av Utrymme
×
×
 • Skapa nytt...