Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

felixfors

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

Om felixfors

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag tog själv bort Facebook för 4 år sen, märkte ganska snabbt en stor skillnad. Det är lätt att man råkar spendera alldeles för mycket tid genom att bara skrolla igenom flödet samt all extra stress som tillkommer.
 2. Som tidigare svar ovan så håller jag med, alla mina laptop laddare har alltid blivit varma under laddning, men för säkerhetsskäl så ska du aldrig lägga självaste transformatorn/laddaren på något lätt antändande material.
 3. Heh märkte det, men nu så kanske det kan hjälpa någon annan som möter på samma problem i alla fall
 4. Hej! Prova att byta visnings alternativ via den här rutan, detta är dock för windows 10 men är i stortsett samma sak för windows 7 och vista.
 5. Tänk också på att använda rätt filformat, för att alpha channel ska följa med så måste bilden vara sparat i ett format som stödjer det, till exempel .png .jpg stöjder inte alpha bakgrunder.
 6. Hej! Du kan ladda ner gimp vilket är ett gratis fotoredigerings program. Därefter så högerklickar du på bilden och väljer " öppna med > Gimp" Sedan så väljer du " Bild" på baren längst upp till vänster och väljer " Skala bild", sen skriver du bara in upplösningen som du vill ha väljer" Skala" och sen "Arkiv > Exportera" och välj fil format.
 7. Hej! Jag och några vänner spelade Minecraft med varandra förra året och vi alla spelade under olika tider och vi hade inte tillgång till att ha en dator körandes hela tiden, vi löste detta genom att köpa en server, vilket var väldigt smidigt samt billigt, ifrån hemsidan så kan man ändra på alla server inställningar sen står givetvis IP addressen för att komma in på servern genom spelet. Jag kommer däremot inte ihåg om det var via den här sidan eller någon annan https://www.survivalservers.com/ men det borde inte skiljas så mycket på de. Mvh Felix
×
×
 • Skapa nytt...