Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

pekkau

Medlem
 • Antal inlägg

  34
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Värd att läsa, speciellt till dom som säger att "hämta drivrutiner från tillverkarens sida." (Google translate:) "Nya sårbarheter har upptäckts i Windows-datorer. Enligt Eclyplsium har 40 drivrutiner på Windows-maskiner från upp till 20 maskinvarutillverkare säkerhetshål som gör att en angripare kan infiltrera och få full kontroll över maskinen." "De kompromissade drivrutinerna kommer inte från någon vag webbplats. Enligt Eclypsium finns det luckor i drivrutinerna AMD, AsusTEK, Huawei, Intel, Nvidia, Realtek och MSI. Alla 20 tillverkarna är välkända företag och pålitliga partners för Microsoft." https://eclypsium.com/2019/08/10/screwed-drivers-signed-sealed-delivered/
 2. Kanske det här hjälper: "Det har tidigare förekommit situationer där avinstallering av objekt har skadats - så de måste installeras om och försöka avinstallera igen" (Google Translate) https://community.norton.com/en/forums/cannot-uninstall-intrusive-norton-security-scan
 3. Kolla mbgtmari´s länk https://support.microsoft.com/sv-se/help/3086249/we-couldn-t-update-system-reserved-partition-error-installing-windows "Systemet reserverad Partition (SRP) kan vara full. Systemet reserven Partition (SRP) är en liten partition på hårddisken som lagrar systemstartsinformation för Windows. Vissa antivirusprogram från tredje part och säkerhet apps skriver till SRP och kan fylla i" Det här hjäpte mig att uppdatera W10.
 4. Bra att ha flera webbläsare. t.ex. det går inte att titta på "Big Bang Theory" via Opera med VPN. https://www.cbs.com/shows/big_bang_theory/ Se bild.
 5. Ja, Det stämmer: "Det kan vara så att du antingen har fått senaste versionen av Edge som är baserad på Chromium" Jag tog bort alla 5 nycklar och nu har jag äldre versionen av Edge. P.S. använder aldrig Edge.
 6. pekkau

  Cookies

  Startpage.com är inte tillägg "Startpage is a web search engine" https://en.wikipedia.org/wiki/Startpage.com Tillägg är som appar som du installerar för att lägga till extra funktioner. Jag har inga problem att besöka www.pcforalla.se, allt fungerar utan frågor. Jag använder Waterfox Portable 56.2.11. och har Startpage.com som startsida.
 7. Har jag fått PUP eller malware? Jag uppdaterade win 10 i går till version 1903 och nu finns nya registermärkningar. Jag använder aldrig Chrome webläsare. Author : Chromium Software : ThirdParty Age : New HKEY_CURRENT_USER\Software\Chromium\BLBeacon HKEY_CURRENT_USER\Software\Chromium\PreferenceMACs\Default HKEY_CURRENT_USER\Software\Chromium\PreferenceMACs HKEY_CURRENT_USER\Software\Chromium\StabilityMetrics HKEY_CURRENT_USER\Software\Chromium\ThirdParty
 8. https://www.wikihow.com/Use-Audacity
 9. Tusen tack! Nu är Wanda hemma. Mvh
 10. Nej, jag har försökt med ungefär 10 olika downloaders, videon finns inte i YouTube, det här är en rysk sida, Clibgrab fungerade inte heller... PC för Allas förslag gäller endast YouTube hämtningar... Det går att titta och lyssna på videon men jag skulle vilja spara videon. Mvh.
 11. Sorry, menade mjukvara.
 12. Vilken videodownloader behöver jag att hämta hem musikvideon?: https://ok.ru/video/212008372876 (obs. ru )
 13. PC för Alla skriver: "Säkerhetshålet kan i värsta fall användas för att stjäla filer på Windows 7, Windows 10 och Windows Server 2012 R2-system. Även om användaren inte använder Internet Explorer kan hålet utnyttjas." Win 8.1 nämns inte.
×
×
 • Skapa nytt...