Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

soldat

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Om soldat

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej! Jag har problem med att SVT play hänger sig eller stannar och buffrar ett antal sekunder när man tittar det är enerverande, har inget problem med TV4 play eller viasatt play D play jag har en dator för ändamålet Asus Vivostic med Win 10 /64, 32 GB minne och 2 GB ram det är ca 15 GB ledigt minne så det borde räcka för buffring,tittar på en Samsung TV. Är det någon som har tips på åtgärd, har SVT någon konstig spelare?som Vivostic inte stöder ? Det har fungerat bra tidigare. är det en inställning som behöver ändras? Tacksam för tips.
 2. Jag använder Outlook 2010 i datorn har kollat skräpposten där finns inget, mailen kommer bara till mobilen.Skulle vara intressant att veta hur det går till, man vill ju inte ha utpressningsmail. Tacksam för tipps hur man kan stoppa det.
 3. Hej! Jag har fått utpressningsmail på min mobil iPhone men inte i mailen på datorn , undrar om någon vet hur det går till? Någon som vet.
 4. Hej jag tackar för svaret, finns dom korten att köpa? Med vänlig hälsning soldaten
 5. Det är win. 10, 64 bit bios är senaste ver.
 6. Hej! Jag undrar om man kan byta nätverkskort på en Lenovo E540 från intel N7260 2,4 Ghz till intel AC 7260 2,4/5,0 Ghz har provat men datorn beepar. Tacksam för råd. soldaten.
×
×
 • Skapa nytt...