Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Vinterqväll

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Vinterqväll

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tanken är att formuläret skall kunna användas av många. Men formatet skall aldrig kunna ändras. Tanken är att bilden ska laddas upp lokalt i dokumentet, precis son när du lägger in en bild i ett vord dokument. Det kanske är så att detta är helt omöjligt. Men känns ändå som någon borde sitta på en lösning, det är ju ändå 2019
 2. Hej, Formuläret är tänkt att användas som mall vid kundkontakter. Exempelvis, jag har ett formulär till en kund där man svarar på ett antal frågor om en grindstolpen. I formuläret skall jag även kunna lägga in ett antal bilder på grindstolpen. Jag tänker mig motsvarande rutan i Facebook där du kan ladda upp din profilbild. Jag har tittat runt mycket i vord och Acrobat dc. Där kan jag göra exakt de mallarna jag vill ha. Men kan inte komma på hur jag ska lösa bildfrågan. Tacksam för tips!
 3. Hej, Jag behöver skapa ett formulär. I formuläret vill jag ha en ruta med en knapp, när jag trycker på knappen kan jag ladda upp en bild från min kamera eller från någon mapp. Finns några bra program för detta? Har använt vord och Acrobat dc för att skapa formulär men får inte till det med bilden. Någon som har tips??
×
×
 • Skapa nytt...