Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

EmilEBP

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Om EmilEBP

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det fungerar fortfarande inte per automatik. Är ju besvärligt att hålla koll på att man ska ladda upp allt manuellt.
 2. Ladda upp dom manuellt fungerade. Nu återstår att se om den sköter sig per automatik i fortsättningen.
 3. Vad jag kan se så är det inget nytt OneDrive som hamnat på datorn och jag kan ju starta OneDrive + se samtliga mappar som jag har lagt där men det är endast 2st undermappar som slutat att kopieras.
 4. Ja det har jag gått igenom det också. Något annat förslag på vad jag kan hitta på?
 5. Tackar! Testade att ta bort synkningen, starta om och lägga till dom igen och då försvann "väntar på synkning" men filerna som saknades förut kom inte in nu heller. Ja det är den sidan jag menar. På min dator visas den vita ikonen.
 6. Hej! Har en MSI-laptop med Windows 10 där jag har skaffat Onedrive för att säkerhetskopiera en del mappar och filer. För ett tag sedan slutade vissa mappar att synka och när jag nu loggar in i Onedrive online via mobilen tex finns inte alla filer som ligger i mapparna när jag kollar i datorn ("offline" alltså). Tittar jag i Onedrive står det "väntar på synkning" på den mappen där de saknade filerna egentligen ska ligga. Har försökt att reseta Onedrive men detta hjälpte inte. I de två mapparna som jag vet inte synkar ska det ligga word och excel-filer. Någon som har något tips på vad man kan göra? Har försökt att gå via Windows hjälpsida men inget som jag har testat där har fungerat. Någon som vet vad det kan vara för fel?
×
×
 • Skapa nytt...