Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Karl_10

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Karl_10

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Löst: Efter jag slagit igen laptopskärmen och öppnat den igen så har jag bild. Väldigt märkligt, men men.
 2. Hej! Startade nyss min laptop och märker att skärmen är svart, när den startar ser jag datorloggan och ser att den börjar ladda, sen blir det svart. Kopplar jag in min externa bildskärm så fungerar bilden i den, men i laptopen är det fortfarande svart. Vad har blivit fel? Kan det ha hänt något då jag startade datorn med HDMI-kabeln ansluten?
 3. Tack för svar! Då jag nyligen gjorde partitionen valde jag att ta bort det lilla som hamnat på "D" och ta bort den, för att sedan göra en ny partition.
 4. Aha okej, Jag använde endast diskhanteringen i windows 10. Funkar inte det utan ska jag använda ett annat program? Ska jag även då först utöka D partitionen med det utrymmet som jag tog bort ifrån det i diskhanteringen?
 5. Jag har delat upp min hårddisk i två partitioner. En C och en D. Jag märkte dock att jag tog lite för mycket till D-disken och skulle vilja ta ifrån den och ge tillbaka till C-disken. Efter jag krympt D-disken högerklickar jag på C-disken och ska välja utöka volym, men det går inte. Det enda alternativet som går att välja är att krympa. Vad har blivit fel? Bifogar en bild så man lättare kan förstå.
×
×
 • Skapa nytt...