Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

yesman

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Om yesman

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Visma har jag testat, lärde mig själv det i gymnasiet. Men tycker inte den ger någon vidare hjälp vid avdrag. Tror jag väljer att anlita en redovisningskonsult. Problemet är att många tar överpris och prisskillnaderna är rätt rejäla. Jag har sett att det finns en del jämförelsesajter för redovisningskonsulter som exemplevis Ageras: https://www.ageras.se/redovisningskonsult. Har du någon erfarenhet av detta?
 2. Apple tillåter inte äldre modeller att uppdatera iOS och tvingar därför kunden att köpa en ny. Samma har hänt för mig ett per gånger nu. Du kan möjligtvis ladda ner en äldre version av Netflix som stödjer din nuvarande programvara.
 3. Hur gör ni med er bokföring, gör ni det själva, anlitar ni något eller använder ni er av automatiserade program?
 4. Jag använder mig själv av MediaMonkey Standard (gratis) och det funkar bra för mig.
 5. Det låter vettigt. Vid en eventuell investering, vilka begränsningar finns det när det kommer till egen lön och utdelning?
 6. Som sidägare kan du alltid radera inlägg. Enklast vore väl att scanna sidan mot utvalda sökord. Om du får en match så raderar du dessa manuellt.
 7. Det rör sig om 500 k - 1 mil. Crowfunding är helt klart intressant.
 8. Jag kör med Netgear Nighthawk Hotspot. Jag kör den även utdelat på 3 våningar, både för gaming och streaming. Funkar mycket bra.
 9. Helt rätt men dom är besläktade och möss är inte 100% skyddade från virus.
 10. Har någon av er erfarenheten av att ansöka investeringskapital från investerare och hur går man tillväga för att bäst hitta dessa?
 11. Det håller jag inte riktigt med om. Möss bär på många sjukdomar och tog andas ur 1/3 av Europas befolkning för ett tag sedan.
 12. Min senaste Macbook Pro köpte jag 2011 och använde nästa varje dag tills 2018 (alltså 7 år). Jag använde den 3 år på universitetet, 1 år när jag backpackade runt Asien och 3 år som frilansare. Dock havererade batteriet efter 5 år, men efter att jag bytte ut batteriet så funkade den fint.
 13. Egentligen inte så mycket, jag gillar bara inte möss. Ush.
 14. rensa kakor, glöm dina inloggningsuppgifter och besök aldrig mer sajter - klart!
×
×
 • Skapa nytt...