Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ahnes

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Om ahnes

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. ahnes

  Autofilter över flera kolumner

  Nja, alla måste visas när arbetsboken öppnas Det är egentligen så dom det är uppbyggt nu jag är ute efter fast det ska funka att ha dropdown i flera kolumner
 2. ahnes

  Autofilter över flera kolumner

  Ja det är ungefär så jag vill ha det fast allt ska fortfarande ligga ihop så att säga, dom två nedanför den stora ska inte finnas utan allt i ett Dom röda fälten representerar att det inte ska fyllas i något där och sen har vi på våra utskrivna mallar uppdelat efter Morgon, Mellan och Kväll så det är meningen att det ska bli enklare att fylla i listan.
 3. ahnes

  Autofilter över flera kolumner

  Nej då, inget känsligt! Det är till jobbet för att förenkla lite Så här ser det ut. Kolumn B är dold och där står det om det är Morgon, mellan eller kväll vilket man kan välja i K1 så filtrerar den ut det. Målet är att kunna specificera vilket dag för dag vad som hör till vilket. Te.x att måndag så tillhör 14, 16 och 18 Morgon vilket man väljer i K1 så dom filtreras ut. Man får självklart förtydliga att det är Måndag morgon man är ute efter i K1. Det ultimata skulle vara att man där det står veckodag har dropdown menyn och kan välja under respektive dag. Kanske ska tillägga att det kommer vara ett delat dokument..
 4. ahnes

  Autofilter över flera kolumner

  Tack! Men får det inte riktigt att funka. lägger jag in .AutoFilter Field:=3, Criteria1:="L1" och gör en ny lista i L1 så händer det inget och väljer jag nått i listan på K1 så försvinner allt, dvs filtrerar bort allt istället
 5. ahnes

  Autofilter över flera kolumner

  hej! Har ett problem.. jag har ett ark där jag vill kunna använda autofilter över X antal kolumner. Använder nu nedan kod för att ha en kolumn som filtreras men vill kunna ha fler stycken men får inte till det. K1 är en dataverifiering med Lista och där vill jag att listan ska kollar över flera fält. Dvs att i Else satsen vill jag kunna ha Field:=3 också Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Target.Address = "$K$1" Then If Range("K1") = "Alla" Then Range("A5").AutoFilter Else Range("A5").AutoFilter Field:=2, Criteria1:=Range("K1") End If End If End Sub Någon som vet hur man kan lösa detta?
×