Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Provaprobe

Medlem
 • Antal inlägg

  14
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Provaprobe

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1975-01-08

Profil

 • Kön
  Man

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Såvitt jag minns var det ett problem att ladda data från enheten. Du kan läsa mer om detta här: https://www.backblaze.com/blog/ssd-troubleshooting/
 2. Jag hade et lignende problem när jag köpte en hårddisk. Sedan kontaktade jag den plats där jag köpt den (https://www.avxperten.dk) och bad dem om råd. Jag hjälpte dem att göra en "Felsökning" där vi hittade problemet.Nu vet jag inte var du köpte den, men kanske har de en som kan hjälpa dig med problemet?Annars går du långt med Google och eventuellt. gör en felsökning. Lycka till med vad jag hoppas du får reda på.
 3. Normalt kan man gøre det blot ved at aktivere det på din udbyders hjemmeside.
 4. Det låter mer som ett programvaru- eller produktionsfel
 5. Personligen skulle jag inte vara säker på det. Kanske är det bäst att vara på den säkra sidan och rapportera händelsen till återförsäljaren
 6. Kanske kan din ISP hjälpa till? Jag hade ett liknande problem med en skrivare där de hade en lösning
 7. Konstigt. Det ska inte vara något problem så länge som din dator har wifi. Men varför inte bara skriva ut direkt från datorn istället?
 8. Det låter som om du behöver ett nytt batteri. Och en originalladdare!
 9. Detta beror ofta på att du eller någon annan har loggat in på en dator eller telefon där din facebook inte har loggats in tidigare.
 10. Jag köpte min macbook under 2011. Det fungerade riktigt bra i 5 år, varefter det började bli väldigt långsamt. Jag trodde att 5 år är ett trevligt liv för en dator. JEg använde emellertid inte det för videoarbete.
×
×
 • Skapa nytt...