Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

HUBBETUBBE

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Om HUBBETUBBE

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ja det står "Klar" sen när man har valt det så blir det en grön bock! Men på ljudstapeln så reagerar det inte alls, och ja, inget ljud kommer ut tyvärr! Gröna telefonen går istället över till Realtek, men på toshiba-tv är det en grön bock!
 2. Jag lyckades ändra så det står "klar" på Toshiba-tv nu! Men när jag väljer Toshiba-tv, så är det inte telefon längre (standard för multimedia) eller vad det stod. Men inget ljud fortfarande tyvärr!
 3. Här ser du ! När jag väljer Toshiba-TV då blir allt tyst, men väljer jag Speakers så är det högtalarna på datorn som spelar musik, men jag kan samtidigt ha bild på TVn via HDMI! Jag kör Windows 10
 4. Tyvärr, jag har inte löst detta ännu, jag har testat otroligt många saker nu och inget verkar hjälpa tyvärr! Vore så tacksam om detta löstes!
 5. Hej! Iförrigår kväll så slog jag av ljudet på datorn samt drog ur HDMI kabeln ur datorn, för att sedan lägga mig till sängs, dagen därpå skulle jag stoppa i kabeln samt slå på ljudet igen, bild fanns på tvn, men inget ljud längre via tvn. Ljudet på datorn fungerar galant, samt andra högtalare. Någon annan tv att prova är icke något jag kan göra, och för stunden är detta den enda HDMI kabel jag har. Men jag anger Toshiba-tv som standard för ljud men ingen reaktion alls på stapeln eller något. Allt ser enligt mig korrekt ut tycker jag! Någon som har en lösning eller iallafall en liten tanke kring detta som skulle kunna vara till hjälp? Datorn är en ASUS A53S TVN är en Toshiba! MVH HUBBETUBBE!
×
×
 • Skapa nytt...