Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

EES

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Om EES

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Resultat av senaste förslagen: Punkt 2. Thunderbird fanns inte i listan över Processer Punkt 5. De 2 filerna och mappen fanns inte i mappen Thunderbird Återstod att pröva den brutala lösningen och den fungerade!🙂 Nu kan jag använda Thunderbird igen. Cecilia, stort tack för allt arbete du lagt ner med detta!
 2. Samma besked igen när jag försökte avinstallera i felsäkert läge. Thunderbird finns kvar efter att ha klickat på Ja med efterföljande omstart.
 3. Cecilia, tack för tipsen. Tyvärr går det inte att reparera eller avinstallera Thunderbird (ver. 68.0). Jag får exakt samma meddelande som när jag försökte öppna Thunderbird. Jag har säkerhetskopierat alla mejl och inställningar på ett USB-minne. Nu återstår att bli av med Thunderbirdprogrammet, men hur?
 4. Efter att ha genomfört Windows 10 May 2019 update går det inte att öppna Thunderbird. Jag får följande meddelande: ”Your computer must be restarted to complete a previous upgrade of Thunderbird. Do you want to reboot now?”. Hur många gånger jag än startar om datorn kommer samma meddelande tillbaka. Vad göra?
 5. YouTube har tagit bort sin videoredigeringsmöjlighet, så jag har köpt Adobe Premiere Elements 2018 i stället. Men jag är inte nöjd med funktionen "Skakreducering". Endast kraftiga skakningar elimineras, men bilden "vibrerar" fortfarande, nästan mer än originalet. På YouTube fanns funktionen "Stabilisering" som fungerade mycket bättre, men den är nu borttagen. Har någon tips på hur jag skall få skakreducering som är lika bra som YouTubes "Stabilisering"?
×
×
 • Skapa nytt...