Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

KeyserSozen

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Om KeyserSozen

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej igen, vi är ett antal personer på företaget som delar på två olika listor - en för att sköta det allmänna(städa o.s.v.) och sen en jour. Dessa listor ska enkelt kunna ändras(ta bort, lägga till), så att rätta personerna presenteras på vårt intranät som en enklare SmartArt för de personer som har dessa bestyr den aktuella veckan, utan någon handpåläggning för uppdatering. Presenterar även nästkommande vecka, så att man kan planera. Det gör att man slipper att gå in och ändra i nån matris varje gång någon försvinner eller tillkommer, utan funktionen räknar ut vems vecka det är.
 2. Tack Mikael63, REST löste första delen av problemet. Dock ska resultatet bli hämtning av namnet på rad fyra(iom vecka 34), alltså "Deltagare 4". Hur letar man upp rad fyra efter att REST är uträknat? Tack på förhand.
 3. Hej, jag skulle vilja ha hjälp att fixa till en funktion som tar fram en rad ur en deltagarlista(15 personer) som baseras på den innevarande vecka(f.n. vecka 34), som då ska loopas igenom tills rätt deltagare anges. Som i detta nuvarande fall ska alltså listan loopas igenom två ggr och fram till deltagare 4 namn för att det ska bli rätt. Någon som har någon smidig/korrekt lösning på detta? Tack på förhand.
×
×
 • Skapa nytt...