Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

snickars

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Om snickars

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Har försökt komma fram till Google Play för att ladda ner Firefox, men inte heller det går. Jo, jag känner till Brave som fungerar bra i datorn. Att Mobilt BankID inte fungerar längre har jag också upplevt, men där klarar jag mig med BankID på fil i datorn. Problemet här är bara att vissa webbplatser (Kivra.com t.ex.) endast accepterar Mobilt BankID. Min bank har nyligen erbjudit Swish, men då går inte Swish-appen att ladda ner (This app is incompatible with your device.)!!! Innan jag skrotar mobilen ska jag uppsöka nåt ställe som erbjuder wifi för att se om det fungerar som vid IdreFjäll.
 2. Detta förklarar saken. Men hur kommer det sig att internetanslutningen fungerade hos Idre Fjälls publika wifi? Mobilen har Android 4.2.1 som inte verkar gå att uppdatera, eller vet någon hur man gör? Betyder det att man inte heller kan använda Firefox? Facebook-appen tycks acceptera gamla Android-versioner.
 3. Har ett internetabonnemang hos Bahnhof med routern DG8245W2. Två datorer är anslutna med kabel, och en laptop med wifi fungerar från alla delar av vårt hus. Det märkliga är att mobilen hittar Banhofs router men ger från mars i år ingen åtkomst till internet. Vid ett tillfälle nyligen hade jag möjlighet att testa mobilens internetanslutning via en publik wifi-tjänst. Där fungerade allt enligt förväntan. Ytterligare en märklig iakttagelse är att Facebook-appen i mobilen fungerar OK, men inga webbläsarappar (Chrome, Firefox), Google, m.fl. appar.i mobilen. Hoppas någon kan komma på vad som kan vara orsak till problemet.
 4. Tack för hjälpen. Jag lyckades få tillbaka ikonerna bara genom att klicka på Återställ standardvärderna. Verkar som Micorsoft lyckas ändra sin egen standardinställning vid nån uppdatering nyligen.
×
×
 • Skapa nytt...