Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

antonuuu

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senaste besök

Om antonuuu

  • Medlemstitel
    Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Testade på en annan dator och fungerade inte där heller. Ringde till dem och förklarade situationen, ska få pengarna tillbaka och ska investera i en capture card från Elgato istället.
  2. Det vet jag att det inte finns någon uppgradering till Windows, har dock gjort uppdateringar till systemet. Tillbaks till ämnet iallafall! 😀 Idag gick jag tillbaka till Kjell där de testade enheten, den fungerade inte för dem heller. Fick en ny enhet av samma modell och skulle lämna tillbaka den om även den inte fungerade. Satte in den i datorn och avinstallerade varenda liten sak som är relaterat till programmet både i kontrollpanelen, enhetshanteraren, registret, appdata, så allt som hör till denna apparat och dess medföljande program. Ominstallerade sedan programmet och det tog längre tid än de förra gångerna och då allt var installerat och klart så öppnade jag programmet och fick igen upp att det registerarde enheten som en Webbkamera. Ska försöka installera den på en annan dator och om jag får samma svar så får jag lämna tillbaka den.
  3. Ska gå tillbaka imorgon till Kjell, Versionen på mitt Windows 10 är 1803 (OS-Version 17134.165). Ska försöka att uppdatera nu tills det inte finns mer att uppdatera. (Har dock inte uppgraderat mitt Windows-OS sedan 2015, och då var det från 8.1 till 10.) Tack för hjälpen.
  4. Tack för välkomnandet! För det första så köpte jag enheten den 10:e Juli. För det andra så har jag Windows 10 som operativsystem. För det tredje så har jag prövat att installera drivrutinerna vid både skivan och via Kjells produktsida sedan tidigare. Har även försökt olika andra metoder som nämnts på ett annat forum. Fungerade dock inte. Ska försöka att kontakta dem så snart som möjligt, programmet är ju väldigt bra och gör faktiskt det som det ska göra då det fungerar. Hoppas på hjälp själv nu. Tack för hjälpen, ska återkomma!
  5. Hej! Jag köpte denna Moviesaver 600 från Plexgear som många andra också gjort då jag tänkte digitalisera några gamla VHS-band. Problemet är att den inte fungerade i början och vägrade att känna igen TV-Signalen. Fixade sig dock efter att ha återinstallerat drivrutinerna på CD-skivan som följde med i förpackningen då dem inte installerades ordentligt från första början. Allt gick då bra i två timmar, höll på lite med inställningar fram och tillbaka och tog ut apparaten ur datorn för att fortsätta en annan gång. Men efter att ha genomfört en Windows uppdatering precis efter så vägrar programmet att kännas igen. Jag ominstallerar drivrutinerna som finns på skivan och har även försökt med drivrutinerna från Kjell & Co websida och får samma resultat. Det som händer då jag installerar drivrutinerna är att den känns igen som en webbkamera i det programmet som också var inkluderat i paketet. Jag har sett att vissa andra haft problem med, fast dessa personer hade dessa problemen med 500-modellen. Köpte enheten och såg problemen folk hade i efterhand dock efter att ha köpt den och pga. att den inte går att lämna tillbaka så får man ju försöka fixa problemet. Tack för hjälpen i förhand.
×
×
  • Skapa nytt...