Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gunnar s

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Om gunnar s

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Cecilia kom in med några frågor, som du ser, så jag har inte försökt hans råd ännu. Men det kommer om inte Cecilia hittar lösningen.
 2. Mediaenheten öppnar bara Windows Media Player. FAST3686 är ComHems nätanslutning. Lysdioderna lyser som vanligt. Jag kan logga in i NAS-en och se alla flikar och filer där. Det finns flera hjälpfiler i NAS men alla försök att öppna ger bara svaret att de inte finns längre. Det är anslutningen över lokala nätverket som uppenbart strular eftersom man kommer åt NAS-en via inloggning på enheten (utan att ha nån glädje av den vägen).
 3. Den har gått felfritt i mitt system ungefär ett halvår innan den stannade tvärt och inte kan nås från någon enhet via mitt lokala nätverket. Däremot kan jag logga in direkt på HP Data Vault Consolen (X311) och se vilka volymer som finns mm. Jag kan även se och läsa filer den vägen. Om jag klickar på nätverket i utforskaren så ser jag den som en Dataaenhet.
 4. Hej Cecilia, Det var dagarna för 10 maj då jag gick hjälp av min son som hade haft den tidigare ua. Tyvärr har jag inte något från de veckorna då vi av och till kämpat med problemet. Det försa som finns (av tillförlitlighets rapp.) var från den 23 maj och innehöll 147 notiser. Jag dumpar här från den datumen om vad NAS en heter. "Windows Installer reconfigured the product. Product Name: HP Data Vault 3.1 (x64). Product Version: 3.1.1.34819. Product Language: 1033. Manufacturer: Hewlett-Packard. Reconfiguration success or error status: 0." Jag försökte från min notebook men den hade ingenting och kunde inte heller ansluta. Med vänlig hälsning Gunnar
 5. Hej Cecilia, Jag är osäker på vilken uppdatering i ordningen, bara att det stoppade efter en sådan. Uppgiften om ändringar, (borttagning/ändring) som MS gjort i Win10 kom ifrån Tech-Troopers. Via förmånen om en gratis teknisk hjälp/år som ingår i pren av "PC för alla" fick jag kontakt med Tech-Troopers tekniker. En tekniker slet i drygt en timme (via Team Viewer) för att få ordning på NAS-en men misslyckades och bad att få återkomma efter att ha konsulterat sina kollegor. Efter ett par timmar återkom han och meddelade att det visat sig att MS gjort några programändringar som kunde orsaka detta.
 6. Tyvärr Mr Andersson så var det redan ikryssat så vi får hoppas någon har andra tipps.
 7. Jag har en äldre HP- NAS som slutat fungera efter Windowsuppdatering, där de enligt uppgift tagit bort programdelar i windows. Finns det någon bra fri programvara som kan installeras i stället ? Med vänlig hälsning / Gunnar
×
×
 • Skapa nytt...