Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

IT-hjälpen

Medlem
 • Antal inlägg

  26
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av IT-hjälpen

 1. Förlåt mig Det står E-post på hennes skärm och inte Mail
 2. Hon har lagt till sin gmail i den mail som döljer sig bakom ikonen på bilden. Jag trodde det hette Windows mail men så är kanske inte fallet
 3. Jag har en besökare som får konstiga tecken i Windows mail när hon öppnar vissa mail. Om hon i stället öppnar mailet i gmail i webbläsaren så är tecknen helt ok. Jag gissar att det är någon inställning i Windows mail eller Win 10 gällande teckenkodning, men jag hittar inte hur vi ställer in det
 4. Jag har en besökare som har en Samsung mobil och en Samsung surfplatta. Hon har bägge anslutna till Samsung Cloud och de tycks säkerhetskopieras. Men ska det inte gå att synka filerna mellan enheterna via Samsung Cloud?
 5. tack för snabbt svar 🙂
 6. IT-hjälpen

  Dumpster?

  Jag har en besökare som har mail via tele2 Besökaren använder mailprogrammet i Windows 10 Mappen Dumpster fylls med en massa mail stup i kvarten Varför?
 7. Jag har en besökare som har en Samsung mobil och en Samsung surfplatta. När hon laddar ner bilagor från mail hamnar de i Mins Filer/Dokument Eftersom det med tiden blivit en del filer skulle vi vilja skapa undermappar inuti mappen Dokument. Hur gör vi?
 8. Hur håller man reda på sina kontakter i en Android. Jag har flera besökare som lyckas spara sina kontakter i telefonen, på simkortet, i Google och även Samsung Account. Hur gör man för att flytta kontakter från ett ställe till et annat? Är det bäst att spara dem i Google?
 9. En besökare har en Huawei Tit-L01och är irriterad på allt blippande. När vi går in i Inställningar hittar vi inte någon väg att stänga av ljud från aviseringar. Tacksamma för hjälp
 10. Jag har en besökare med en Huawei-telefon. Det syns bara 4 kontakter i displayen (se bilaga) Samtliga kontakter ligger under Grupper/My contacts. Hur får vi dem till första sidan? Vad innebär "Återställda från Huawei EML-L29"?
 11. Bra att du fick med den skärmbilden Ina som visar hur egendomligt det här är. Jag har läst alla kommentarer men ser ändå ingen lösning.
 12. En besökare med en Samsung Galaxy A5 fotar mycket. Hon köpte därför ett SD-kort och ställde in mobilen så att bilderna sparas på SD-kortet. Trots detta är mobilen full och vi får inte ihop ekvationen (se bilaga) Vad kan vi göra?
 13. Hej Jag har en besökare som på sin Huawei surfplatta ibland får meddelandet "Gränssnitt har tyvärr stoppats" Det sker helt slumpmässigt och plattan tycks fungera efter det att vi klickat bord meddelandefönstret. Finns det någon som känner till detta?
 14. Det där är vi medvetna om. Och det står som sagt Svenska på mellanslagstangenten men inga svenska tecken
 15. Hon är väl förtrogen med att svepa mellan de tre språken. Men när vi sveper till Svenska så är det inget qwerty-bord och inga å,ä eller ö
 16. En besökare har köpt sig en Xperia H8324 Hon har installerat engelskt, spanskt och svenskt tangentbord. I går försvann å, ä och ö från det svenska tangentbordet. Någon förklaring?
 17. Så funkar det även hos mig och jag minns inte heller att jag ställt in nåt
 18. Har en besökare som får upp alla vänförslag under Aviseringar. Det blir ju en jäkla röra. Jag får vänförslag men de dyker aldrig upp bland Aviseringar. Är detta en inställningssak?
 19. Jag har en besökare som inte kan skriva ut från sin Lenovo Z50 till skrivaren Dell V525W Han säger att det gått tidigare. Vi gick in på Dells hemsida och får besked att det inte finns drivrutiner för Win 8.1 64 bitar för nämnda skrivare. Konstigt då han kunnat skriva ut fram tills nu. Tacksam för alla tips
 20. Det kom in en besökare med en Samsung Galaxy Ace 4 (SM-G357FZ) med Android 4.4.4 Hon ville föra över allt från den till hennes nya Samsung Galaxy Xcover 4 (SM-G390F) med Android 7.0 Vi använder Smart Switch säger jag glatt och installerar det i hennes nya Xcover 4. Men när vi ska ladda ner det i den gamla Ace 4 så hittar vi inte appen i Playbutiken. Vi laddade då ner Smart Switch på hennes Lenovo med Win 10. När vi anslöt den gamla Ace 4 säger Smart Switch i datorn att den inte hittar någon enhet att köra på. Jag kollar vad som krävs för att köra Smart Switch och då står det Android 4 eller senare. Trots att hon har Android 4.4.4 på sin Ace 4 så vill det sig inte. Vad gör vi för fel? Finns det något enklare sätt att föra över all data mellan dessa telefoner?
 21. En besökare kom in med en Sony Experia och visade att hon inte kan radera kontakter. Vad beror det på ?
 22. Nu har vi bockat för allt och nu funkar det 🙂 tusen tack
×
×
 • Skapa nytt...