Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

IT-hjälpen

Medlem
 • Antal inlägg

  17
 • Gick med

 • Senaste besök

Om IT-hjälpen

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. IT-hjälpen

  Stänga av ljud från aviseringar

  En besökare har en Huawei Tit-L01och är irriterad på allt blippande. När vi går in i Inställningar hittar vi inte någon väg att stänga av ljud från aviseringar. Tacksamma för hjälp
 2. IT-hjälpen

  Flytta kontakter i Huawei

  Jag har en besökare med en Huawei-telefon. Det syns bara 4 kontakter i displayen (se bilaga) Samtliga kontakter ligger under Grupper/My contacts. Hur får vi dem till första sidan? Vad innebär "Återställda från Huawei EML-L29"?
 3. IT-hjälpen

  Varför fylls Androiden

  Bra att du fick med den skärmbilden Ina som visar hur egendomligt det här är. Jag har läst alla kommentarer men ser ändå ingen lösning.
 4. IT-hjälpen

  Varför fylls Androiden

  En besökare med en Samsung Galaxy A5 fotar mycket. Hon köpte därför ett SD-kort och ställde in mobilen så att bilderna sparas på SD-kortet. Trots detta är mobilen full och vi får inte ihop ekvationen (se bilaga) Vad kan vi göra?
 5. IT-hjälpen

  Gränssnitt har tyvärr stoppats

  Hej Jag har en besökare som på sin Huawei surfplatta ibland får meddelandet "Gränssnitt har tyvärr stoppats" Det sker helt slumpmässigt och plattan tycks fungera efter det att vi klickat bord meddelandefönstret. Finns det någon som känner till detta?
 6. IT-hjälpen

  Xperia saknar å,ä,ö

  Det där är vi medvetna om. Och det står som sagt Svenska på mellanslagstangenten men inga svenska tecken
 7. IT-hjälpen

  Xperia saknar å,ä,ö

  Hon är väl förtrogen med att svepa mellan de tre språken. Men när vi sveper till Svenska så är det inget qwerty-bord och inga å,ä eller ö
 8. IT-hjälpen

  Xperia saknar å,ä,ö

  En besökare har köpt sig en Xperia H8324 Hon har installerat engelskt, spanskt och svenskt tangentbord. I går försvann å, ä och ö från det svenska tangentbordet. Någon förklaring?
 9. IT-hjälpen

  Facebook vänförslag

  Så funkar det även hos mig och jag minns inte heller att jag ställt in nåt
 10. IT-hjälpen

  Från Lenovo Z50 till Dell V525W

  han har inte visat sig igen 🙂
 11. IT-hjälpen

  Facebook vänförslag

  Har en besökare som får upp alla vänförslag under Aviseringar. Det blir ju en jäkla röra. Jag får vänförslag men de dyker aldrig upp bland Aviseringar. Är detta en inställningssak?
 12. IT-hjälpen

  Från Lenovo Z50 till Dell V525W

  Det ska vi prova 🙂 Tack
 13. IT-hjälpen

  Från Lenovo Z50 till Dell V525W

  Jag har en besökare som inte kan skriva ut från sin Lenovo Z50 till skrivaren Dell V525W Han säger att det gått tidigare. Vi gick in på Dells hemsida och får besked att det inte finns drivrutiner för Win 8.1 64 bitar för nämnda skrivare. Konstigt då han kunnat skriva ut fram tills nu. Tacksam för alla tips
 14. IT-hjälpen

  Smart Switch

  Det kom in en besökare med en Samsung Galaxy Ace 4 (SM-G357FZ) med Android 4.4.4 Hon ville föra över allt från den till hennes nya Samsung Galaxy Xcover 4 (SM-G390F) med Android 7.0 Vi använder Smart Switch säger jag glatt och installerar det i hennes nya Xcover 4. Men när vi ska ladda ner det i den gamla Ace 4 så hittar vi inte appen i Playbutiken. Vi laddade då ner Smart Switch på hennes Lenovo med Win 10. När vi anslöt den gamla Ace 4 säger Smart Switch i datorn att den inte hittar någon enhet att köra på. Jag kollar vad som krävs för att köra Smart Switch och då står det Android 4 eller senare. Trots att hon har Android 4.4.4 på sin Ace 4 så vill det sig inte. Vad gör vi för fel? Finns det något enklare sätt att föra över all data mellan dessa telefoner?
 15. IT-hjälpen

  Radera kontakter i Sony Experia

  En besökare kom in med en Sony Experia och visade att hon inte kan radera kontakter. Vad beror det på ?
×