Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

IT-hjälpen

Medlem
 • Antal inlägg

  27
 • Gick med

 • Senaste besök

Om IT-hjälpen

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det kom en besökare med en Sony Experia som lyckats radera Google Playbutiken och en del andra appar. Hur får man tillbaka Playbutiken?
 2. Förlåt mig Det står E-post på hennes skärm och inte Mail
 3. Hon har lagt till sin gmail i den mail som döljer sig bakom ikonen på bilden. Jag trodde det hette Windows mail men så är kanske inte fallet
 4. Jag har en besökare som får konstiga tecken i Windows mail när hon öppnar vissa mail. Om hon i stället öppnar mailet i gmail i webbläsaren så är tecknen helt ok. Jag gissar att det är någon inställning i Windows mail eller Win 10 gällande teckenkodning, men jag hittar inte hur vi ställer in det
 5. Jag har en besökare som har en Samsung mobil och en Samsung surfplatta. Hon har bägge anslutna till Samsung Cloud och de tycks säkerhetskopieras. Men ska det inte gå att synka filerna mellan enheterna via Samsung Cloud?
 6. tack för snabbt svar 🙂
 7. IT-hjälpen

  Dumpster?

  Jag har en besökare som har mail via tele2 Besökaren använder mailprogrammet i Windows 10 Mappen Dumpster fylls med en massa mail stup i kvarten Varför?
 8. Jag har en besökare som har en Samsung mobil och en Samsung surfplatta. När hon laddar ner bilagor från mail hamnar de i Mins Filer/Dokument Eftersom det med tiden blivit en del filer skulle vi vilja skapa undermappar inuti mappen Dokument. Hur gör vi?
 9. Hur håller man reda på sina kontakter i en Android. Jag har flera besökare som lyckas spara sina kontakter i telefonen, på simkortet, i Google och även Samsung Account. Hur gör man för att flytta kontakter från ett ställe till et annat? Är det bäst att spara dem i Google?
 10. En besökare har en Huawei Tit-L01och är irriterad på allt blippande. När vi går in i Inställningar hittar vi inte någon väg att stänga av ljud från aviseringar. Tacksamma för hjälp
 11. Jag har en besökare med en Huawei-telefon. Det syns bara 4 kontakter i displayen (se bilaga) Samtliga kontakter ligger under Grupper/My contacts. Hur får vi dem till första sidan? Vad innebär "Återställda från Huawei EML-L29"?
 12. Bra att du fick med den skärmbilden Ina som visar hur egendomligt det här är. Jag har läst alla kommentarer men ser ändå ingen lösning.
 13. En besökare med en Samsung Galaxy A5 fotar mycket. Hon köpte därför ett SD-kort och ställde in mobilen så att bilderna sparas på SD-kortet. Trots detta är mobilen full och vi får inte ihop ekvationen (se bilaga) Vad kan vi göra?
 14. Hej Jag har en besökare som på sin Huawei surfplatta ibland får meddelandet "Gränssnitt har tyvärr stoppats" Det sker helt slumpmässigt och plattan tycks fungera efter det att vi klickat bord meddelandefönstret. Finns det någon som känner till detta?
×
×
 • Skapa nytt...