Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Piab

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Piab

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Nu har jag testat runt lite & CyberGhost fugerar rätt så bra, deras service är också bra. På Youtv kan man bara spela in program, Altså ingen live eller webläsning. Cyberghost kostar lite, men du har tillgång till worldwideweb 👍
 2. CyberGhost fungerar på webben, den är okomplicerad och man behöver inte lämna betal-uppgifter osv under provtiden. När det är mycket trafik tex kl22 hänger den och upprepar samma fras två-tre gånger. Jag har iPad tills allt är uppackat o installerat, och CyberGhost fungerar på Safari men tyvärr inte på apparna. Tex Wilmaa & Zattoo skulle gett tillgång till de flesta kanaler. När jag kopplar upp mig till dem över webben hänvisar de till sina appar. I vart fall är jag inte isolerad mer, så det är bra. Tusen tack för era användbara tips! Det behövs verkligen ett bättre utbud hos operatörerna.
 3. Tusen tack Cecilia! malwere, Adds, cannot reset.... tack att du räddat mig från den fällan. Ja, jag talade med Comhem nu när jag anmälde mig, de har en tysk och en österrikisk kanal på tillägg.. trodde inte att det skulle kunna vara så svårt. Man kan titta via web, men inte via en svensk server, kanalernas websites skriver `videon/livestream får inte visas i det landet du bor i` !!! Jag bor i lägenhet, så parabol är nog svårt. Finns det någon annan idé ?
 4. Hotspot shield 73$/ år, är det bra?
 5. Googlade ”se utländsk tv i Sverige” Fick upp något som heter iptvking.me med 5000 kanaler, inklusive de tyska. är de seriösa? De har dålig transparens, jag hittar inget pris.. de skriver ` ej Viasat, ej VPN, ej Mac..
 6. Hej på er, jag har efter över 25 år i utlandet ”kommit hem”. Där jag bor finns det ett grunderbjudande från com hem. Nu behöver jag köpa tillägg på tyska och engelskspråkiga kanaler. Var hittar jag en operatör för dessa kanaler? mvh Pia
×
×
 • Skapa nytt...