Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sparvuggla

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för tipsen. Ska prova i framtiden nån gång när jag får tråkigt.................... XP har faktiskt flutit rätt bra.
 2. Jag har lagt ner det här. Det var Mint jag ville testa. Datorn har hela 128 MB RAM !!! HDD 256 MB. Men den var senaste skriket en gång i tiden, en av dom första med USB-port.
 3. BIOS har nog inte stöd för USB-start, det är det som är problemet. Datorn har 3,5" diskettstation och faktisk CD-ROM. Men Linux Mint kräver 1,8 GB så det kommer inte att funka. Kanske finns det så pass små Linuxversioner, det har jag inte kollat. Det kan ju ha kommit BIOS uppdatering till denna antika dator efteråt vem vet. Datorn är ju ca 20 år gammal. Nej det får vara, tänkte bara prova Linux , har aldrig testat det. Men på min 1:a dator behåller jag nog Win 10............. Tack för eran engagemang!!!!
 4. OK, jag ska göra om allt igen imorgon. Och då väljer jag inte startbar media. Jag hör av mig sen.
 5. Tack för svaret, men det hjälpte inte. Jag har USB support enabled i BIOS. Men den finns helt enkelt inte som val att kunna starta från, så det går inte att flytta upp heller. Kanske datorn är för antik helt enkelt, trots att den har en usb..............
 6. Har en gammal Compaq Armada e500, och tänkte installera Linux enl. guiden i PC För Alla i nr 3 2018 för skojs skull. Har fixat Linux ISO till usb enl. guiden men jag kan inte boota datorn från usb. Det finns inte som val i BIOS, endast hdd, floppy, network och multiboot. Har drivisar för usb då det funkar i WinXP som jag har nu. Varför går det inte att boota från usb?
×
×
 • Skapa nytt...